ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Τα μέλη της οικογένειας Ψυχάρη πληρώθηκαν;

- Αναστάτωση στον ΔΟΛ για τη λίστα και τον αποκλεισμό εργαζόμενων από την πληρωμή
- Επιλεκτικές πληρωμές και στο Mega

«Μαθαίνω ότι στο Mega θα γίνουν επιλεκτικές πληρωμές! Αλήθεια; Πώς με κλήρο; Ντροπή!». Αυτό έγραψε στo facebook εργαζόμενος επί χρόνια στο κανάλι της Μεσογείων κι όλοι θυμήθηκαν ότι κάτι παρόμοιο έγινε και στον ΔΟΛ την περασμένη Παρασκευή όταν καταβλήθηκε (τραπεζικά) στους εργαζόμενους του ΔΟΛ ένα 15νθήμερο (από ότι φαίνεται ελαφρώς κουτσουρεμένο) για τον μήνα Φεβρουάριο βάσει μίας λίστας που είχε σταλεί στις τράπεζες από την διοίκηση. Σε αυτή την λίστα δεν περιλαμβάνονταν όσοι είχαν κάνει επίσχεση...
Σαράντα εργαζόμενοι (συντάκτες, διοικητικοί, τεχνικοί) έκαναν καταγγελία στο ΣΕΠΕ ακριβώς..
γιατί δεν πληρώθηκαν καθώς αυτός που είναι σε επίσχεση θεωρείται εργαζόμενος, μισθοδοτούμενος και ασφαλισμένος. Οι 40 εργαζόμενοι προτίθενται να προχωρήσουν και σε αγωγές εναντίον συγκεκριμένων στελεχών του ΔΟΛ που εκπροσωπούν την εταιρεία.
Στο μπλογκ της «Μαχόμενης Δημοσιογραφίας» υπάρχει ανταπόκριση-ρεπορτάζ "άΔΟΛων εργαζόμενων" που περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στην Μιχαλακοπούλου. Ενδιαφέρον έχει  το υστερόγραφο στο οποίο αναφέρεται:
«Δεν καταφέραμε να μάθουμε αν μέσα στη λίστα για πληρωμή 15νθημερου από τον ξεμπλοκαρισμένο λογαριασμό, ήταν και οι τέσσερεις της οικογένειας Ψυχάρη, Σταύρος, Χριστίνα, Πάνος, Ανδρέας που, αν δε το ξέρετε, περιλαμβάνονται στην κατάσταση των εργαζόμενων.
Θα το μάθουμε, όμως, όπως έχουμε μάθει και πολλές άλλες αμαρτωλές ιστορίες  που έφτασαν τον άλλοτε κραταιό οργανισμό σ΄ αυτή την κατάσταση, με θύμα πάντα τους εργαζόμενους..