ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Aρρώστησε ο Μητσοτάκης

«Διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΝΔ για τη συμφωνία στο Eurogroup. Μάλλον την είχαν γράψει από χθες». Αυτό ανέφερε non paper απο του Μαξίμου, έπειτα απο την ανακοινωση της ΝΔ που έκανε λόγο για «ανικανότητα της κυβέρνησης». Το Μαξίμου συμπλήρωνε τρολάροντας τον Μητσοτάκη: «Ενημερωθήκαμε επίσης για την ασθένεια του κ. Μητσοτάκη και την αναβολή της προγραμματισμένης ομιλίας του. Του ευχόμαστε περαστικά και περιμένουμε όταν αναρρώσει να ζητήσει εκ νέου εκλογές».
Ακολουθεί και ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ μετα το σημερινό Eurogroup και την απόφαση για επιστροφή των «θεσμών» στην Αθήνα:..
"Άλλη μια φορά, η Κυβέρνηση επιχειρεί να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό.
Άλλη μία ημερομηνία πέρασε χωρίς συμφωνία. Και μάλιστα με απροσδιόριστο το χρόνο της ολοκλήρωσής της.
Όλα παραπέμπονται για το μέλλον.
Υπενθυμίζεται ότι η αξιολόγηση θα έπρεπε να είχε κλείσει πριν από ένα χρόνο!
Και σήμερα, η Κυβέρνηση πανηγυρίζει για την επιστροφή των θεσμών στην Ελλάδα. Και ενώ η οικονομία βουλιάζει…
Επιστροφή, όμως, των θεσμών που συνοδεύεται από πρόσθετες υποχωρήσεις, επώδυνα μέτρα και διαπραγματευτικές ήττες της Κυβέρνησης.
Με υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα, για αρκετά χρόνια.
Με πρόσθετα μέτρα λιτότητας στο φορολογικό και το συνταξιοδοτικό, άμεσης νομοθέτησης, ακόμη και για μετά τη λήξη του προγράμματος το 2018.
Και φυσικά, χωρίς κάποια κουβέντα για το χρέος και την ποσοτική χαλάρωση.
Με λίγα λόγια, το κόστος της καθυστέρησης και της ανικανότητας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι οδυνηρό για τους πολίτες».
Ακολούθησε συμπληρωματική ανακοίνωση της
ΝΔ ότι αναβάλλεται η αυριανη ομιλία Μητσοτάκη στο Ηράκλειο λόγω γρίππης.

Και ιδου το κυβερνητικο ατυπο σημειωμα:
​​​​​​​"Non Paper 20.02.2017
Διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΝΔ για τη συμφωνία στο Eurogroup. Μάλλον την είχαν γράψει από χθες.
Ενημερωθήκαμε επίσης για την ασθένεια του κ. Μητσοτάκη και την αναβολή της προγραμματισμένης ομιλίας του. Του ευχόμαστε περαστικά και περιμένουμε όταν αναρρώσει να ζητήσει εκ νέου εκλογές."