ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

«Οι φήμες για τον θάνατό μου είναι εξαιρετικά υπερβολικές»

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος απαντά μέσω της «Εφ.Συν.» σε κύκλους της Ν.Δ. περί «περίεργης αφωνίας» του ίδιου και του υπουργού Γιώργου Χουλιαράκη μετά τη συνεδρίαση και την απόφαση του Eurogroup.
«Δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα το γεγονός ότι οι αρμόδιοι υπουργοί Τσακαλώτος - Χουλιαράκης είναι από την περασμένη Δευτέρα εξαφανισμένοι και δεν έχουν ενημερώσει για το αν και τι ακριβώς συζητήθηκε στο Eurogroup για την Ελλάδα. Το μόνο που γνωρίζουν οι πολίτες είναι η προπαγάνδα του Μεγάρου Μαξίμου, μέσω ενημερωτικού σημειώματος, πριν καν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του Eurogroup», σχολίαζε χθες η αξιωματική αντιπολίτευση.
«Δεν υπάρχει ίχνος αληθείας σε όσα διακινούνται» λέει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και.. χρησιμοποιώντας μια φράση του Μαρκ Τουέιν προσθέτει: «Οι φήμες για τον θάνατό μου είναι εξαιρετικά υπερβολικές».
Σημειώνεται ότι ο σπουδαίος Αμερικανός συγγραφέας απάντησε με αυτόν τον τρόπο όταν το 1897 μια βρετανική εφημερίδα έγραψε ολόκληρο επικήδειο για τον υποτιθέμενο θάνατό του...
Άμεση ήταν η αντίδραση της ΝΔ, σε ανακοίνωση της οποίας αναφέρεται ότι «ο κ. Τσακαλώτος θα πρέπει, επιτέλους, να πάψει να προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει καλά τα ελληνικά».
«Του επαναλαμβάνουμε, λοιπόν, το ερώτημα για ποιο λόγο δεν ενημερώνει τον ελληνικό λαό για το τι συζητήθηκε για τη χώρα μας στο Eurogroup της περασμένης Δευτέρας», καταλήγει η ανακοίνωση.
Ακολούθησε tweet του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ., Βασίλη Κικίλια, ο οποίος επέλεξε να απαντήσει στον Τσακαλώτο μέσω ενός άλλου αποφθέγματος του Μαρκ Τουέιν:
«Αφού αρέσει στον κ. Τσακαλώτο ο Μάρκ Τουέιν, ας διαβάσει & αυτή τη ρήση του: "Όταν έχεις αμφιβολίες, πες την αλήθεια"».
- από το efsyn.gr