ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Ο Φώτης Μπόμπολας αναλαμβάνει την «Ίριδα»

Αν και o Φώτης Μπόμπολας είναι ιδιοκτήτης του 50% της εταιρείας εκτυπώσεων «Ιριδα», το management το διατηρούσε ο Σταύρος Ψυχάρης οδηγώντας την σε ζημιές περίπου 15 εκατομμυρίων ευρώ. Μόλις την περασμένη Τετάρτη εισήλθε στο διοικητικό συμβούλιο ο Φώτης Μπόμπολας αναλαμβάνοντας την δύσκολη αποστολή της διάσωσης της εταιρείας.   Χρειάζεται να αλλάξουν πολλά στην "Ίριδα" για να τα καταφέρει.
***
Αλλαγές στο Action 24
Σημαντικές αλλαγές αποφασίζει το management του ομίλου. Τρανταχτά ονόματα φεύγουν και..
έρχονται σε κανάλι και ραδιόφωνο. Αλλά, το βασικό είναι ότι το σχήμα αναζητά μια στροφή στην δυναμικότερη εκδοτική γραμμή. Αναζητά περισσότερο... αλατοπίπερο στο πρόγραμμα του. Σε όλους τους τομείς του ρεπορτάζ.   
Το Action βρίσκεται σε καλό φεγγάρι.
***
fmvoice.gr: 13%
Τι είναι αυτό;   
Η άνοδος των unique visitors τον μήνα Ιανουάριο του έτους. Άνοδος 13% σε σύγκριση με τον τελευταίο μήνα του 2016. Τι λέτε; Καλή άνοδος, έτσι;       
Και θα ανέβουμε περισσότερο, με τα νέα μέσα ενημέρωσης που ετοιμάζουμε.
 *** 
Κρατά ο Real Fm
Πρώτος στα ραδιόφωνα των Αθηνών. 
Στo διάστημα 16 Ιανουαρίου με 1 Φεβρουαρίου 2017 o Real FM βρέθηκε στην πρώτη θέση με ποσοστό 13,9% επί των ακροατών και με καθαρή διαφορά έναντι των δεύτερων. Την δεύτερη θέση μάλιστα την μοιράστηκαν με 11,7% ο Μελωδία και ο ΣΚΑΪ. Με 9,9% ακολούθησε ο Ρυθμός, με 9,4% ο RED, με 9,2% ο Athens DJ, με 9,1% ο Rock, με 8,8% ο Δίεση, με 8,1% ο Δρόμος FM και δέκατος με 7,8% ο Sfera. 
Αυτοί είναι πρώτοι σε ακροαματικότητα.
***
Novartis: 50 εκδότες-δημοσιογράφοι
Τι έχει να γίνει.
Για αυτό προσπαθούν με κάθε τρόπο να κουκουλώσουν το σκάνδαλο. Πενήντα εκδότες-δημοσιογράφοι τα έπαιρναν από την εταιρεία για να πουλάνε τα ψέματα της στον κόσμο και για να κάνουν αποτελεσματικό lobby στα κυβερνητικά κέντρα αποφάσεων. Τα έδωσαν όλα στους δικούς μας οι αμερικανοί εισαγγελείς.
Προσπαθούν, αλλά, δεν θα την γλυτώσουν. Ποντάρει ο "Σάτυρος" στην παρουσία των αμερικανών εισαγγελέων.

Σάτυρος / fmvoice