ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Διανοούμενοι και γραφιάδες

O Πέτρος και ο Τάσος
«Είναι μεγάλη πρόκληση να γράψω κάτι σαν άποψη για τον Πέτρο Τατσόπουλο γιατί αισθάνομαι ότι πέφτω στην παγίδα του, από τη στιγμή που είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας χώρας και ενός συστήματος όπου όλοι θεωρούν ότι πρέπει να έχουν άποψη για όλα. Θα μου πεις, αν δεν έχουν οι διανοούμενοι, ποιοι θα έχουν; Σου απαντώ. Πώς χρίζεται κάποιος διανοούμενος; Από μόνος του; Από τους άλλους; Επειδή έχει γράψει βιβλία; Και πώς ακριβώς εκφράζεται ο εξευγενισμός της.. διανόησής του όταν έχει καταφέρει να έχει σχεδόν ξεχαστεί το συγγραφικό έργο του από δική του επιλογή; Με ολόκληρο ανθολόγιο χυδαίας ατάκας, ενίοτε δικαιολογημένης οργής, σεξισμού και φεϊσμπουκοτραμπουκισμού σαν να είναι 16άχρονος κολλημένος στο ίντερνετ;»
Τα παραπάνω έγραψε, μεταξύ πολλών άλλων, ο δημοσιογράφος Τάσος Κατρής - Θεοδωρόπουλος στο Documento και αμέσως αντέδρασε o συγγραφέας - πολιτευτής Πέτρος Τατσόπουλος που σχολίασε μέσω fb:
«Δροσερή κομεντί του Τάσου Κατρή-Θεοδωρόπουλου, βασισμένη στην έρευνα του Παύλου Μεθενίτη. Η υπόθεση με δύο λόγια: Ένας ομοφοβικός ξαναμμένος φασιστάκος τραβάει ζόρι με τη Χρυσή Αυγή (λόγω διπολικής διαταραχής προφανώς), δημοσιεύει δεκαεννέα βιβλία αλλά πρωτίστως κωλοβαράει στο Φέισμπουκ (εξυπακούεται ότι τα βιβλία του έχουν γραφτεί... μόνα τους), εξυβρίζει απρόκλητα και ασύστολα ανυπεράσπιστες γυναίκες, χτυπάει τα κουδούνια στα κόμματα νυχτιάτικα και μόλις του ανοίγουν την κοπανάει, ενώ διάφοροι αφηρημένοι τον ψηφίζουν ενίοτε για βουλευτή... Βγαλμένη από τη ζωή, που λένε. Κατευθείαν από τη χοληδόχο κύστη. Η μυθοπλασία στα καλύτερά της».