ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Και ζεστά σάντουιτς με μόλις 3 ευρώ

Το μεγαλύτερο μέρος της ενημερωτικής - σχολιαστικής εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου αναλώνεται στις διαφημίσεις και το προμοτάρισμα των χορηγών του που γίνεται από τον ίδιο τον παρουσιαστή στον ραδιοσταθμό Real fm.
Το παραπάνω αποτελεί κοινή διαπίστωση ακροατών της συγκεκριμένης εκπομπής και δεν έχουν άδικο καθώς ο δημοσιογράφος Ν. Χατζηνικολάου (διαφημίζει έμμεσα πλην σαφέστατα) σε καθημερινή βάση: ένα τάμπλετ που μπαίνει σε κλήρωση για να κερδίσεις ένα σκούτερ τάδε μάρκας κλπ κλπ, το κορυφαίο αυτοκίνητο μάρκας Βολβο που είναι και η δική του επιλογή, τα Εβερεστ και το ζεστό σάντουιτς με μόλις 3 ευρώ, φυσικά το Μπεσέλ προάκτιβ ο σύμμαχος κατά της χοληστερίνης και για να μην ξεχνιόμαστε την ΟΤΕ και Κοσμοτε που προσφέρει αυτή την εκπομπή. Σίγουρα..
κάποιο προιόν ξεχνάμε αλλά δεν έχει σημασία, τα θυμάται ολα ο Νίκος Χατζηνικολάου.

ΥΓ1 Η συνεχής προβολή και διαφήμιση των εφημερίδων του Real Group (Κontra, Ρεαλ, Ειδήσεις) δεν μετράνε γιατί είναι προιόντα του «μαγαζιού».

ΥΓ2 Σήμερα μάθαμε ότι ο Χατζηνικολάου τα (ελάχιστα όπως λέει) χρήματα που έχει, βρίσκονται σε ελληνικές τράπεζες κι όχι στο εξωτερικό.