ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

H αρετουσάριστη Βίσση κι ο Ευεργέτης του Πετράν

Τη φάτσα του Μαρινόπουλου την πρωτοείδαμε ως ευρύ κοινό όταν ανέλαβε να χρηματοδοτήσει τη νέα εκδοτική προσπάθεια του Κωστόπουλου, το Nitro, όταν ο Πετράν τά χε μόλις σπάσει με τον Τερζόπουλο.
Ο ατσαλάκωτης προσεγμένης αισθητικής Κωστό, λίγο πρίν ή αφού μετά (τι θες, να θυμάμαι κι αυτό;) αποδομήσει τον συγχωρεμένο τον Κεσσανλή με το "μιλάνε αυτοί οι άνθρωποι για αισθητική, και στο νού μου έρχονται αμέσως μουστάκια Κολωκοτρωνέϊκα, τσιτωμένες κοιλιές σε ιδρωμένα πουκάμισα, και ρεψίματα σε χασαποταβέρνες", καπάκι έβαλε την εικόνα του Ευεργέτη μετα φωτοστέφανων και του απαραίτητου γλειψιματικού κειμένου.
'Ηταν η δεύτερη φορά (μετά την καταστροφική μέρα που ξέφυγε στα περίπτερα εξώφυλο με..
αρετουσάριστη την Άννα Βίσση) που κάτι που δεν έμοιαζε με κούκλα-μανεκέν βιτρίνας μόλυνε την Neverland της Lifestyle Ναυαρχίδας.
Ο άνθρωπος κατάφερε αυτό, να μπεί η token εικόνα του κοιλαρά-μπακάλη μετά εγκωμιαστικού κειμένου δίπλα στη Λίντα Ευαγγελίστα και την Βίκη Κουλιανού, κι εσείς μου λέτε ότι είναι δυνατόν να έριξε έξω την επιχείρησή του και να έβγαλε έξω και τα λεφτά; Σας παρακαλώ!

Σπύρος Δερβενιώτης (facebook)