ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

«Μη με αγγίζεις βρομιάρη Έλληνα»!..

Σάλος έχει προκληθεί από την άθλια συμπεριφορά Γερμανού πολιτικού, που καθύβρισε με απαράδεκτο τρόπο Έλληνα φωτορεπόρτερ, μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Αυγή» που έχει πληροφόρηση από πρώτο χέρι, πρόκειται για τον πρώην υπουργό Μεταφορών της Γερμανίας, Βαυαρό χριστιανοκοινωνιστή Πέτερ Ραμσάουερ, τον οποίο έσπρωξε κατα λάθος ένας φωτορεπόρτερ, κατά τη χτεσινή φωτογράφηση του πρωθυπουργού με τον αντικαγκελάριο της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ. Ο Ραμσάουερ γύρισε και είπε, στα γερμανικά αλλά και τα αγγλικά, στον φωτορεπόρτερ:..
«Μη με αγγίζεις βρομιάρη Έλληνα!», .
Αξιωματούχοι του πρωθυπουργικού γραφείου, διαμαρτυρήθηκαν έντονα σε Γερμανούς διπλωμάτες, οι οποίοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα μπροστά στο περιστατικό.
Η  Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας  καταδίκασε την ρατσιστική επίθεση του Γερμανού πολιτικού, αναφέροντας σε σχετική ανακοίνωσή της:
«Αρχή άνδρα δείκνυσι
Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (Ε.Φ.Ε.) καταδικάζει 

Την απαξιωτική αντίδραση του πρώην υπουργού Μεταφορών της Γερμανίας, Πέτερ Ραμσάουερ που, στις 30 Ιουνίου, αποκάλεσε εντός του Μαξίμου «βρωμιάρη Έλληνα» τον φωτορεπόρτερ που τον έσπρωξε κατά λάθος ενόσω εργαζόταν.
Η Ε.Φ.Ε. αναγνωρίζει ότι η μεγαλύτερη πρόκληση που θέτει η εξουσία σε όσους την κατέχουν συγκυριακά είναι η σεμνή διαχείρισή της. Συνεπώς, θεωρεί αυτονόητο ότι η εκδήλωση αλαζονείας υποτιμά αποκλειστικά τον αλαζόνα
».