ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Κρίσιμες ώρες για το ΜΕGA

Xωρίς δελτίο ειδήσεων απόψε το ΜΕGA καθώς η ΕΣΗΕΑ έχει κηρυξει 4ωρη στάση εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» και στην ιστοσελίδα «megatv.com», από τις 18.00 έως τις 22.00 της Τετάρτης, 29 Ιουνίου 2016. Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων θα συνεχιστούν καθώς η ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη νέας 4ωρης στάσης εργασίας  από τις 06.00 έως τις 10.00 της Πέμπτης, 30 Ιουνίου 2016.
Οι συζητήσεις για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού της Μεσογείων βρίσκονται σε πολύ κρίσιμο σημείο κι αυτό γιατί, όπως όλα δείχνουν, ακόμη δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ μετόχων και τραπεζών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα δάνεια του τηλεοπτικού σταθμού να μην εξυπηρετούνται και συνεπώς να μην είναι δυνατόν.. να δοθεί ενημερότητα  από τις τράπεζες στην Τηλέτυπος ΑΕ για τις οφειλές της.
Η συγκεκριμένη ενημερότητα αποτελεί απαραίτητη προυπόθεση για τη συμμετοχή του ΜΕGA στον επικείμενο διαγωνισμό για τη χορήγηση τηλεοπτικών αδειών.
Σήμερα είναι προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του καναλιού, προκειμένου οι μέτοχοι να εξετάσουν την κατάσταση και να πάρουν αποφάσεις. Αν δεν βρεθεί σημείο ισορροπίας για τη χορήγηση της ενημερότητας, το κανάλι δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό...