ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Ο Φιλιππάκης ενδιαφέρεται να αποκτήσει εκτυπωτική μονάδα

Κοινό μυστικό αποτελεί το γεγονός ότι ο εκδότης της «Δημοκρατίας», της «Espresso» και της «Εστίας», Γιάννης Φιλιππάκης, ενδιαφέρεται για την απόκτηση εκτυπωτικής μονάδας.
Στο πλαίσιο αυτό, έχει κάνει διάφορες επαφές, βολιδοσκοπώντας το ενδεχόμενο του σχηματισμού ενός επιχειρηματικού σχήματος που θα αναπτύξει δράση και στον χώρο των εκτυπώσεων.
Οπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, ο εκδότης της «Espresso» έχει βρει και τους ανθρώπους με τους οποίους θα στήσει το πιεστήριό του. Και αυτοί δεν είναι άλλοι από τον διευθυντή της «Δημοκρατίας», Χρήστο Μουλίνο, τον παλιό δημοσιογράφο Βαγγέλη Μυγδάλη και τον «Δημοσιογράφο» Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.
Το όνομα του τελευταίου έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων που έχει με ανθρώπους..
της αγοράς των εκτυπώσεων ο Μυγδάλης, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι διατηρούσε και κατά το παρελθόν εκτυπωτική μονάδα. Τόσο ο Χρήστος Μουλίνος όσο και ο Βαγγέλης Μυγδάλης υπήρξαν επιτελικά στελέχη της εφημερίδας «Veto» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Από εκείνη την περίοδο, ο ιδιοκτήτης του zougla.gr έδειχνε ενδιαφέρον για τη δημιουργία εκτυπωτικής μονάδας. Κάπως έτσι διαμορφώθηκε το επιχειρηματικό σχήμα του οποίου προΐσταται ο μεγαλοεκδότης Γιάννης Φιλιππάκης.
Για την ιστορία και μόνο αξίζει να αναφερθεί ότι ο τελευταίος, πριν καταλήξει στους συνεταίρους του, φέρεται να έχει κουβεντιάσει την ιδέα του και με ιδιοκτήτη πιεστηρίου, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από τη γειτονική Αλβανία.
- aπό το parapolitika.gr