ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Μάγδα Φύσσα: Φασίστες βγήκατε από το λαγούμι σας

Νέες προκλήσεις από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής στην δίκη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα που από σήμερα διεξάγεται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Εφετείου της Αθήνας.
Ο κατηγορούμενος Γιώργος Ρουπακιάς επιτέθηκε σε μια φωτορεπόρτερ που θέλησε να τον φωτογραφίσει και αφού σήκωσε το χέρι του για να κατεβάσει την κάμερα επιτέθηκε με χυδαίο υβερολόγιο λέγοντας της: «Τι κανείς μωρή κ…!». Η αντίδρασή του ξεσήκωσε έντονες διαμαρτυρίες τόσο από τους φωτορεπόρτερ όσο και από άλλους που βρίσκονταν εκεί, με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος.. κυριολεκτικά να φυγαδευτεί καθώς η όλη κατάσταση άρχισε να γίνεται ανεξέλεγκτη με έντονες φωνές και οργισμένες χειρονομίες.
Συγγενείς του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα, κατά τη διάρκεια διακοπής της δίκης, προκλήθηκαν από υποστηρικτές των κατηγορουμένων και όπως κατήγγειλε η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, κάποιοι παριστάμενοι στο ακροατήριο έκαναν απειλητικές χειρονομίες.
«Η κυρία με απειλεί, με κοιτάζει απειλητικά. Φασίστες, βγήκατε από το λαγούμι σας» φώναξε η Μάγδα Φύσσα. «Μαζεύτε την κάντε την να σωπάσει» ακούστηκε κάποιος από το ακροατήριο με την κυρία Φύσσα να απαντά: «Μην κρύβεσαι έλα εδώ να μου τα πεις».
Νωρίτερα συνήγοροι της οικογένειας Φύσσα κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν φραστική επίθεση από τον Γιώργο Ρουπακιά την ώρα που περνούσε δίπλα τους μέσα στη δικαστική αίθουσα.