ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Ανησυχία για συνέχιση των απολύσεων στο Real Group

Ανησυχία έχει προκληθεί ανάμεσα στους εργαζόμενους του Real Group μετά τις απολύσεις των Τριάντη Γκολεμά, που αναρωτιούνται αν θα σταματήσουν εδώ ή θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα. Μοιραία λοιπόν η συζήτηση που μονοπωλεί το ενδιαφέρον τους τα τελευταία 24ώρα είναι η απομάκρυνση των δυο δημοσιογράφων. Και δεδομένου ότι αιτία ήταν οι πιεστικές οικονομικές συνθήκες στην εταιρία, το μοναδικό ερώτημα στα χείλη όλων να είναι «αν θα συνεχιστούν ή όχι οι απολύσεις».
Είναι γεγονός ότι η οικονομική εικόνα της εταιρίας του Νίκου Χατζηνικολάου όπως συμβαίνει και στην πλειοψηφία των ΜΜΕ δεν είναι η καλύτερη, αποτυπώνοντας τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά… Ομολογουμένως το..
κλείσιμο της αξιολόγησης είναι το μόνο ενθαρρυντικό, αλλά η ύφεση και η πτώση της διαφημιστικής δαπάνης, σε συνδυασμό με τα capital controls «σκοτώνουν» κάθε αισιοδοξία καλοκαιριάτικα… Για αυτό και οι εργαζόμενοι στις εφημερίδες και στο ραδιόφωνο του Real Group, έχουν αρχίσει να ανησυχούν έντονα. Μάλιστα επηρεασμένοι και από τους «ψιθύρους» που κυκλοφορούν, θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι θα συνεχιστούν οι περικοπές και οι απολύσεις το επόμενο διάστημα… Άλλωστε εδώ και αρκετό καιρό η μισθοδοσία έχει πάψει να καταβάλλεται κανονικά, αποδεικνύοντας ότι ως μέτρο δεν ήταν αρκετό για να φρενάρει τις απολύσεις.
- πηγή: enimerosi24