ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

«ΑΝΤΙpress»: η νέα κυριακάτικη εφημερίδα από τον Βαξεβάνη

«ΑΝΤΙpress»: Η νέα κυριακάτικη εφημερίδα από τον Βαξεβάνη  - Κεντρική Εικόνα Ποιοι δημοσιογράφοι θα πλαισιώσουν την νέα έκδοση

Σε εντατικές προετοιμασίες βρίσκεται ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης για το νέο κυριακάτικο φύλλο που θα βγάλει, με στόχο να αποκτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ μια πιο φιλική φωνή.
Ο τίτλος της νέας εφημερίδας, που αναμένεται να βγει στα περίπτερα τον Σεπτέμβριο, θα είναι «ΑΝΤΙpress».
Ο Κώστας Βαξεβάνης λέει ότι έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση τουλάχιστον για έναν χρόνο, ωστόσο ήδη έχει ξεκινήσει και η προσπάθεια εξεύρεσης πόρων από την ελεύθερη αγορά, δηλαδή από διαφήμιση – κρατική και ιδιωτικών επιχειρήσεων. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί αν η νέα κυριακάτικη εφημερίδα θα ακολουθήσει την πολιτική των προσφορών.
Πέραν του Βαξεβάνη, που έχει αναλάβει τη βασική ευθύνη της έκδοσης, τη νέα εκδοτική.. προσπάθεια θα πλαισιώνουν δημοσιογράφοι όπως ο Θανάσης Καρτερός, η Κατερίνα Κατή και η Βιβή Πλούτζου, ενώ ήδη αναζητούνται δημοσιογράφοι για το ρεπορτάζ. 
- πηγή: Secret / Παραπολιτικά