ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

5ωρη στάση εργασίας για τη Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ

Την κήρυξη 5ωρης στάσης εργασίας αποφάσισε το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, από τις 11.00 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα αύριο Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016, ημέρα πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ.
Στη στάση εργασίας συμμετέχουν όλοι οι συντάκτες, που εργάζονται σε όλα ιδιωτικά, δημόσια και δημοτικά ΜΜΕ (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά) στην ΕΡΤ, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και στα Γραφεία Τύπου, προκειμένου να ασκήσουν το συνδικαλιστικό τους δικαίωμα.
Μετά την ψήφιση του Ασφαλιστικού νόμου από την κυβερνητική πλειοψηφία, οι.. δημοσιογράφοι βρίσκονται στο κρίσιμο σημείο, που καλούνται να συνεχίσουν τους αγώνες για τη διατήρηση της αυτονομίας των ταμείων τους, τη διασφάλιση των πόρων τους και τη βιωσιμότητά τους.
Η μαζική παρουσία όλων των εργαζομένων στην αυριανή Γενική Συνέλευση είναι απαραίτητη. Τα δημοσιογραφικά Ταμεία είναι η σημαντικότερη κατάκτηση του Κλάδου. Η αυτονομία και το αυτοδιοίκητο του ΕΔΟΕΑΠ, μαζί με τη δημοσιογραφική ανεξαρτησία, είναι αδιαπραγμάτευτα.