ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Με Μαρινάκη αλλά και Σαββίδη μιλάει ο Κοντομηνάς!

Συνεργασίες για την διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας

Την ώρα που είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, με την κρίσιμη ημερομηνία της 4ης Ιουλίου να πλησιάζει επικίνδυνα, δεν έχει γίνει ακόμη σαφές, εάν ο ιδιοκτήτης του ALPHA Δημήτρης Κοντομηνάς θα κατέβει στο διαγωνισμό μόνος του ή σε συνεργασία με κάποιον άλλον ενδιαφερόμενο επιχειρηματία.
Κι αυτό, διότι ακούγεται έντονα ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχει δεχθεί κρούσεις από αρκετούς επιχειρηματίες που φλερτάρουν με την ιδέα να εισέλθουν στον τηλεοπτικό στίβο! Δεδομένου..
ότι ο ALPHA τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει – παρά την κρίση, να εμφανίζει κερδοφορία και χαμηλό δανεισμό… Συνδυασμός εξαιρετικά ελκυστικός αν σκεφθεί κανείς ότι η πλειοψηφία των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών βαρύνεται με υπέρογκο δανεισμό… Λέγεται λοιπόν ότι ανάμεσα στους επιχειρηματίες που έχουν βολιδοσκοπήσει τον ιδιοκτήτη του ALPHA, είναι ο εφοπλιστής και πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης.
Και οι δύο επιχειρηματίες – σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Δημήτρη Κοντομηνά που δεν αποκλείεται την τελευταία στιγμή να επιχειρήσει την ανατροπή και να διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια για τον ALPHA από κοινού με έναν από τους δυο… Άλλωστε και οι δύο άνδρες έχουν εκδηλώσει ανοιχτά το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση καναλιού. Είναι προφανές λοιπόν ότι αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία και ο ALPHA στηριχθεί σε ένα τέτοιου τύπου επενδυτικό σχήμα σύντομα και αφού αποκτήσει την άδεια, θα καταφέρει να εξελιχθεί σε έναν ισχυρό τηλεοπτικό πυλώνα.

- πηγή: enimerosi24