ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Ο θηλυκός Πρετεντέρης, το Θέατρο του παραλόγου και ο καθηγητής Maurice Godelier

Κάποιοι την είχαν αποκαλέσει «θηλυκό Πρετεντέρη» λόγω της ικανότητας – ιδιότητας της να πείθει κάποιους από τους προϊσταμένους για το (δήθεν) σωστό των απόψεών της. Τελικά η κυρία είχε οπορτουνίστικη επιμονή αλλά κυρίως θράσος. Και θέλησε να γίνει μέχρι και καθηγήτρια Πανεπιστημίου παρά το ότι αμφισβητούνται  τόσο τα τυπικά της προσόντα όσο και οι ικανότητες της.
Τώρα μάλιστα ακούγεται ότι η κυρία -που για χρόνια έλυνε και έδενε μέσω της δημοσιοσχετίστικης ενασχόλησης της με διάφορα Ιδρύματα από όπου ελάμβανε παχυλότατους μισθούς- θα αναλάβει επικεφαλής στο ΔΣ του Εθνικού Θεάτρου! Την κυρία αυτή κάποτε ένας.. (σοβαρός) διευθυντής (κανονικής) εφημερίδας την είχε αποκαλέσει άσχετη, αγράμματη κι επικίνδυνη...

Με την ευκαιρία όλων των παραπάνω, παραθέτουμε το κάτωθι δελτίο τύπο  για μια σημαντική εκδήλωση που αφορά τον κόσμο της Επιστήμης και των Γραμμάτων (καμμία σχέση με την εν λόγω κυρία) η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Αθηνών:
«Την 22α Μαΐου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00, στη Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ο κύριος Maurice Godelier, καθηγητής Ανθρωπολογίας στη Σχολή École des Hautes Études en Sciences Sociales, Παρίσι, Γαλλία».