ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Η αυστηρή Πόπη για πρόεδρος του ΕΣΡ

Πολλοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν (κυρίως καναλάρχες) στο άκουσμα του ονόματος της Πόπης Διαμαντάκου ως υποψήφιας για τη θέση του προέδρου  του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Κι αυτό γιατί θεωρούν ότι η άτεγκτη κι αυστηρή τηλεκριτικός, που συνήθως δεν χαρίζεται σε κανέναν,  θα τους «τρελάνει» στα πρόστιμα!..
Η Διαμαντάκου που ήταν υποψήφια  με τη ΔΗΜΑΡ στις τελευταίες εκλογές, έχει προταθεί από τον Κουβέλη για την προεδρία του ΕΣΡ.
Κάποιοι θεωρούν σχεδόν σίγουρο ότι η δημοσιογράφος -γνωστή από τα αιχμηρά της σχόλια για την τηλεόραση- θα διοριστεί στο Συμβούλιο καθώς  η υποψηφιότητά της..
στηρίζεται και από τα τρία κόμματα της κυβέρνησης.
Αν όλα πάνε καλά -και εκτός απροόπτου- η αποπεμφθείσα από τον ΔΟΛ δημοσιογράφος θα αναλάβει τα νέα της καθήκοντα μετά την 17η Ιουλίου, οπότε και λήγει η τρίμηνη παράταση της θητείας του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου.

-Διαβάστε εδώ για την απόφαση του ΕΣΡ να «αθωώσει» το Mega μετά την προσφυγή που είχε κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή το κανάλι της Μεσογείων -αλλά και άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί- είχε μεταδώσει στα δελτία ειδήσεων παραποιημένο - μονταρισμένο βίντεο με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλο να «ενθαρρύνει» δήθεν με τις δηλώσεις του τρομοκρατικές πράξεις...
- Διαβάστε εδώ τη θέση της αντιπροέδρου του ΕΣΡ, Λίνας Αλεξίου για το παραποιημένο βίντεο όπως κατατέθηκε στα πρακτικά της Αρχής.