ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Νέα διεθνής διάκριση για τον Δημήτρη Νίκα του Εθνους

Yπάρχουν και καλά νέα..... Διεθνής διάκριση για τον creative art director της Μεταμόρφωσης Δημήτρη Νίκα καθώς το Εθνος της Κυριακής απέσπασε (και πάλι) βραβεία στον διαγωνισμό «European News-paper Award»σε τέσσερις κατηγορίες για τον πρωτότυπο σχεδιασμό και τη σελιδοποίησή του. Η εφημερίδα έλαβε τα «Βραβεία Αριστείας» («Awards of Excellence») από την κριτική επιτροπή, η οποία εξέτασε υποψηφιότητες από 232 ειδησεογραφικές εφημερίδες σε 25 χώρες, αφορούν τις κατηγορίες: «πρωτοσέλιδο εβδομαδιαίας εφημερίδας», «ειδησεογραφικές σελίδες», «εσωτερικές σελίδες με διαφημίσεις» και, τέλος, «εναλλακτική αφήγηση».
Η εκδήλωση για την βράβευση των καλύτερων εφημερίδων της Ευρώπης (14ο Ευρωπαϊκό Βραβείο Εφημερίδας) πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στο Δημαρχείο της Βιέννης, ενώπιον..
600 αρχισυντακτών, συντακτών, σχεδιαστών και ανθρώπων του Τύπου από ολόκληρη την Ευρώπη.
Το κύριο βραβείο του διαγωνισμού «European News-paper Award» που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Συνεδρίου  «Ευρωπαϊκή Εφημερίδα της Χρονιάς», δόθηκε σε πέντε εφημερίδες από τη Νορβηγία, την Ισπανία, το Βέλγιο, τη Γερμανία και την Ολλανδία.
Ο διαγωνισμός «European News-paper Award» (www.newspaperaward.org) διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Γραφείο για Σχεδιασμό Εφημερίδων, με έδρα τη Γερμανία, που προσπαθεί να συμβάλει στην ανταλλαγή γνώσης όσον αφορά στη σύλληψη και τον σχεδιασμό των εφημερίδων σε ολόκληρη την Ευρώπη.