ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Θέμα με τη δημοσιογράφο του Kαναλιού της Βουλής και το 1,6 εκατ. της λίστας Λαγκάρντ

Ο ρόλος του Ι. Διώτη και τι λέει η Ζωή Κωνσταντοπούλου για την Ειρήνη Αναστασοπούλου

«Γνωρίζετε το όνομα Ειρήνη Αναστασοπούλου το οποίο βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ με καταθέσεις 1.629.000 δολαρίων στην τράπεζα HSBC;»
Αυτό ρωτήθηκε ο πρώην ειδικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ, Γιάννης Διώτης, από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την εξέτασή του στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.
«Η μόνη Αναστασοπούλου Ειρήνη που γνωρίζω είναι που λέει τις ειδήσεις» απάντησε ο Γ. Διώτης και συμπλήρωσε ότι τη γνωρίζει πολλά χρόνια καθώς είχανε γνωριστεί στο Βερολίνο το 1995 όταν εκείνη ήταν ανταποκρίτρια εκεί.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου «σήκωσε» όμως το θέμα λέγοντας ότι η κυρία Αναστασοπούλου..
δουλεύει και στο Κανάλι της Βουλής ως δημοσιογράφος και ότι υπάρχει θέμα που θα πρέπει να εξετασθεί.
Nα σημειωθεί ότι στη λίστα Λαγκάρντ σε συνεχόμενους κωδικούς υπάρχουν τρεις καταγραφές με το επώνυμο Αναστασοπούλου. Ειρήνη, Αλεξάνδρα και Ιωάννα με 1.629.920 δολάρια η κάθε μια.

Ακολουθεί ο υπόλοιπος διάλογος:
•Ζωή Κωνσταντοπούλου: Είναι στα ονόματα που έχετε ανοίξει. Βλέπετε ότι καλώς επιμένω και σας ρωτώ.
•Ιωάννης Διώτης: Δεν ξέρω αν πρόκειται για την ίδια.
•Ζ. Κ.: Ναι, πρόκειται για την ίδια.
•Ι. Δ : Τώρα το ακούω, τώρα το μαθαίνω.
•Ζ. Κ.: Κύριε Διώτη, σας ρώτησα αν γνωρίζετε κάποιο από αυτά τα πρόσωπα, απαντήσατε όχι γενικά. Σας είπα ειδικότερα να σας ρωτήσω για τα ονόματα. Μου απαντάτε ότι αυτό το πρόσωπο το γνωρίζετε. Βλέπετε ότι έχει νόημα. Δεν είναι για να σας βασανίζω όπως με τη σκαιά συμπεριφορά του επιλέγει να λέει και να ξαναλέει ο κ. Μαρκογιαννάκης! Είναι διότι πρέπει να ελεγχθούν αυτά τα θέματα. Οταν υπάρχει δημοσιογράφος μέσα με 1.630.000 δολάρια και είναι στο κανάλι της Βουλής, υπάρχουν ζητήματα!