ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Οι απειλές της «Χρυσής Αυγής» και το φασιστικό ντελίριο του... βουλευτή Μπαρμπαρούση

Απερίφραστα καταδικάζεται η φραστική υβριστική επίθεση που εξαπέλυσε ο βουλευτής(!) της «Χρυσής Αυγής» Κώστας Μπαρμπαρούσης στο Αγρίνιο, κατά του δημοσιογράφου Πάνου Τσακανίκα.
Οι απειλές και οι εκφοβισμοί των ναζιστών δεν πτοούν κανέναν εργαζόμενο, αντιθέτως τους εξοργίζουν και τους συσπειρώνουν. Η ελεύθερη και ανεμπόδιστη ενημέρωση του λαού και η υπεράσπιση των δημοκρατικών θεσμών της χώρας, είναι η κύρια και βασική αποστολή και υποχρέωση των εργαζόμενων στο χώρο της ενημέρωσης Όπως υποχρέωση όλων είναι και η απόλυτη εναντίωση, στα ναζιστικά μορφώματα και τις αποκρουστικές ιδεοληψίες τους. Το φασιστικό ντελίριο του χρυσαυγίτη... βουλευτή καταδικάζει και..
η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕΕ), με ανακοίνωσή της:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας, καταδικάζει τη φραστική υβριστική επίθεση που δέχθηκε στο Αγρίνιο ο συνάδελφος και μέλος μας, Πάνος Τσακανίκας, από το βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας, Κώστα Μπαρμπαρούση.
Πρόκειται για πρωτοφανές περιστατικό για την τοπική κοινωνία, καθώς η συμπεριφορά ενός εκλεγμένου βουλευτή  υπερβαίνει τα εσκαμμένα και θα πρέπει να βάλει σε σκέψεις την κοινωνία της οποίας προκαλεί το δημοκρατικό αίσθημα και παραπέμπει σε άλλες εποχές.
Οι συμπεριφορές αυτοδικίας, απειλών και εκφοβισμού δεν έχουν καμιά θέση και δεν πρόκειται τα κάμψουν καμιά δημοσιογραφική συνείδηση συναδέλφου, ο οποίος καταγράφει τα γεγονότα».