ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Σε ποιον έδωσε ο Καββαθάς τους «4τροχούς» και ποιος διεκδικεί τον τίτλο της «Ελευθεροτυπίας»

Η Εταιρία Τεχνικές Εκδόσεις Α.Ε. ανακοίνωσε τη «σύναψη συμβάσεως παραχώρησης του τίτλου περιοδικού «4τροχοί», με ελληνική εκδοτική εταιρία». Δεδομένου ότι ΙΜΑΚΟ και Limperis δεν υφίστανται, πολλών το μυαλό πάει στις Αττικές Εκδόσεις του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου.
Πάντως όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, «η σύμβαση είναι πενταετούς διάρκειας, με δικαίωμα ανανέωσης, υπό την προϋπόθεση επίτευξης στόχου εσόδων, για αλλά πέντε έτη και κρίνεται ιδιαίτερα επωφελής για την Εταιρία, δοθέντος ότι αυτή θα λαμβάνει, χωρίς να πραγματοποιεί καμία δαπάνη, το 7% των καθαρών εσόδων του περιοδικού, δημιουργώντας πρόσοδο που θα κατευθύνεται στην σταδιακή αποπληρωμή των οφειλών της Εταιρίας, ενώ παράλληλα, θα διαφυλάσσεται πλήρως, η εμπορική αξία του τίτλου».
Θυμίζουμε πως ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος διεκδικεί και τον τίτλο της εφημερίδας..
«Ελευθεροτυπία» επικαλούμενος το ότι στα συμβόλαια που είχαν υπογράψει το 1975 οι Κίτσος Τεγόπουλος και Αλέκος Φιλιππόπουλος, υπήρχε ρήτρα που προέβλεπε ότι σε περίπτωση που η έκδοση της εφημερίδας σταματήσει για ένα ολόκληρο χρόνο, τότε ο τίτλος της εφημερίδας επιστρέφει στον Αλέκο Φιλιππόπουλο.
Ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, κληρονόμος του Αλέκου Φιλιππόπουλου και επικεφαλής των Αττικών Εκδόσεων, έχει στείλει εξώδικο στην Μάνια Τεγοπούλου, κόρη του Κίτσου Τεγόπουλου ενημερώνοντας την ότι ο τίτλος της εφημερίδας βάσει του συμβολαίου του 1975, είναι πλέον δικός του...