ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Από του Ψυχάρη, στης Λίτσας για μαριδάκι, θράψαλο και κουτσομούρες

Συνέφαγε στο Ζάγκρεμπ και με τον σκηνοθέτη Ολιβερ Στόουν

Μετά τις επισκέψεις γνωριμίας σε δημοσιογραφικά γραφεία και τα γεύματα με τους Ψυχάρηδες, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας είπε να «αποτοξινωθεί» και άρχισε τις  εξορμήσεις σε παραθαλάσσια ταβερνάκια της Αττικής.
Τελευταία τον είδαν την περασμένη Κυριακή στο Δασκαλειό της Κερατέας στην ψαροταβέρνα της Λίτσας. Ο Αλ. Τσίπρας συνοδευόταν από τη σύζυγό του Μπέτυ και από τα παιδιά τους. Φορώντας καπέλο, μαύρα γυαλιά και μακό μπλουζάκι μπήκε στην ταβέρνα, κάθησε σε ένα τραπέζι και παρήγγειλε μαριδάκι, θράψαλο, σαλάτα και πατάτες τηγανητές. Φυσικά..
οι ιδιοκτήτες του συνέστησαν να παραγγείλει και κουτσομούρες που είναι η σπεσιαλιτέ της Λίτσας. Ηταν μία από τις ελάχιστες εξόδους του Τσίπρα με την οικογένειά του, καθώς ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ παρευρίσκεται συνήθως σε γεύματα και δείπνα εργασίας συνοδευόμενος σχεδόν πάντα από τον στενό συνεργάτη του Νίκο Παππά.

 Στο Ζάγκρεμπ
(Upd) Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε σήμερα (Τετάρτη) και συνέφαγε στο Ζάγκρεμπ με τον αμερικανό σκηνοθέτη Ολιβερ Στόουν και τον σλοβένο φιλόσοφο Σλαβόι Ζιζεκ. Η συνάντηση έγινε στο περιθώριο του διεθνούς κινηματογραφικού φεστιβάλ Ανατροπή, στο οποίο ο Στόουν είναι τιμώμενο πρόσωπο. Ο«Μόλις έφαγα με τον άνθρωπο που εύχομαι να είναι ο μελλοντικός πρωθυπουργός της Ελλάδας» είπε ο Ολιβερ Στόουν και προσέθεσε: «Αυτός θεωρώ ότι είναι η ελπίδα της Ελλάδας. Αυτός ο άνθρωπος θα κάνει την τεράστια διαφορά όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά θεωρώ και σε όλη την Ευρώπη και ίσως και σε όλον τον κόσμο. Εύχομαι στον Αλέξη καλή τύχη. Θα την χρειαστεί. Είναι σκληρό καρύδι. Θα τα καταφέρει»