ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Φουρθιώτης, Σπίνος, Κουρής: και εις ανώτερα...

@ Τα καλά αρχίζουν τώρα. Που ο Γιώργος Κουρής – κατά κυριολεξία – θα δει τα μέσα, έξω. Θα έχουν ενδιαφέρον τα όσα θα έχει να μοιραστεί ο εκδότης με το κοινό και όχι μόνο. Και όπως έλεγε αστειεύομενος κι ένας παλιός συνεργάτης του «μη δεις και το Alter να εκπέμπει ξανά». Εντάξει, υπερβολές, αλλά είναι από τα… ενδεικτικά χωρατά για το τι αναμένεται.
@ Ενθουσιασμό και ζήλο κρύβει κάθε Δελτίο Τύπου που αποστέλλεται από το Extra3. Τα… υψηλά ποσοστά τηλεθέασης του Μένιου Φουρθιώτη, της Ντέσσυς Κουβελογιάννη, του Άρη Σπίνου καταφθάνουν τακτικά, καθώς επίσης και οι αποκαλυπτικές συνεντεύξεις μελών της «Χρυσής Αυγής» στον εν λόγω σταθμό. Και εις ανώτερα, λοιπόν.
@ Μικρά κανάλια, με μεγάλες φιλοδοξίες, επιστρέφουν με φόρα στη λογική των εκβιασμών και...
της «καταγγελίας του τηλεθεατή». Με «αποκαλυπτικά» ρεπορτάζ εναντίον επιχειρήσεων που δεν ίδρωσε το αυτί τους στις τσιρίδες του…διευθύνοντα. Είναι και η εποχή τέτοια που ο άλλος βαριέται να σε πλακώσει στις μηνύσεις – πού λεφτά για τέτοια; – και αλωνίζουν τα «στελέχη».

- από το mediablog