ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Μια ολοκάθαρη λαμπερή κούπα!

Aυτήν την κούπα ναι, την πανηγυρίζουν χωρίς συστολή και ενοχικά σύνδρομα οι Ολυμπιακοί. Όχι μόνο γιατί έρχεται από την ΕΥΡΩΠΗ (εκεί όπου το ερυθρόλευκο ποδόσφαιρο του ελληνικού μονοπωλίου αποδεικνύεται «λίγο») αλλά κι επειδή ήταν ολοκάθαρη. Λεβέντικη, χωρίς σπρώξιμο, χωρίς προκλήσεις, χωρίς Γιάχους. Και με μια τεράστια κατοστάρα! Η ελληνική Δυναστεία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ – άλλοτε.. πράσινη, άλλοτε κόκκινη – συνεχίζεται και το χαιρόμαστε! (harddog-sport)

Πρωταθλητής Ευρώπης ξανά ο Ολυμπιακός
Για δεύτερη συνεχή χρονιά και τρίτη στην Ιστορία του (1997, 2012, 2013) ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε «βασιλιάς» της Ευρώπης στο μπάσκετ καθώς κατάφερε να νικήσει με 100-88 τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Ευρωλίγκα στο Λονδίνο.
Η «βασίλισσα» της Ισπανίας υποκλίθηκε στο μεγαλείο του μπασκετικού Ολυμπιακού που έχοντας ως κορυφαίο τον αρχηγό τους Βασίλη Σπανούλη δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να πιστέψει στην κούπα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατακτά την Ευρωλίγκα.
Οι «ερυθρόλευκοι», που γύρισαν από το -17, μπήκαν στο κλειστό «κλαμπ» των Μακάμπι Τελ Αβίβ (2004, 2005) και Γιουγκοπλάστικα (1989, 1990, 1991) που είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν πάρει «back to back» τίτλους σε final four.