ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

«Ο κ. Ζούλας οφείλει να καταλάβει πως δεν είναι διευθυντής του Γρ. Τύπου Μητσοτάκη»


«Αν νομίζουν πως θα γλιτώσουν έτσι τον κ. Μητσοτάκη από τη χλεύη των πολιτών που υπομένουν τα περιοριστικά μέτρα είναι γελασμένοι», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ για όσα έγιναν στο δελτίο ειδήσεων.. της ΕΡΤ.
Όπως αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης η ΕΡΤ διάβασε στο δελτίο ειδήσεων την ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για το γλέντι Μητσοτάκη με 50 άτομα στην Ικαρία, χωρίς να παίξει ούτε μισό πλάνο από το βίντεο και τις φωτογραφίες που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο.
«Ο κ. Ζούλας οφείλει να καταλάβει πως πλέον δεν είναι διευθυντής του Γραφείου Τύπου του κ. Μητσοτάκη αλλά πρόεδρος της Δημόσιας τηλεόρασης» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.​
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΕΡΤ έκανε το πρωτοφανές: Διάβασε στο δελτίο ειδήσεων την ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για το κορωνοπάρτι του κ. Μητσοτάκη με 50 άτομα στην Ικαρία, χωρίς να παίξει ούτε μισό πλάνο από το βίντεο και τις φωτογραφίες που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο.
Αν νομίζουν πως θα γλιτώσουν έτσι τον κ. Μητσοτάκη από τη χλεύη των πολιτών που υπομένουν τα περιοριστικά μέτρα είναι γελασμένοι.
Ο κ. Ζούλας οφείλει να καταλάβει πως πλέον δεν είναι διευθυντής του Γραφείου Τύπου του κ. Μητσοτάκη αλλά πρόεδρος της Δημόσιας τηλεόρασης.​"