ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

«Tο πρωί λοιμωξιολόγος, το βράδυ ξεματιάστρα»

Τατσόπουλος κατά Γιαμαρέλλου

Σφοδρή κριτική άσκησε ο συγγραφέας και πρώην ουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος στη λοιμωξιολόγο Ελένη Γιαμαρέλλου, αλλά και καλλιτεχνών που δήλωσαν πως σκοπεύουν να κοινωνήσουν στην εκκλησία, χωρίς να ανησυχούν για την μετάδοση του κορωνοϊού.
Ο συγγραφέας με αναρτήσεις του στο Facebook, εμφανίστηκε εξοργισμένος από τις δηλώσεις..
της λοιμωξιολόγου που σημειωτέον συμμετέχει στην επιτροπή διαχείρισης της πανδημίας για τον κορωνοϊό.
«“Εδώ δεν ισχύει η έννοια της επιστήμης”, μας λέει η κυρία Γιαμαρέλλου για τη θεία μετάληψη, “ισχύει η έννοια του μυστηρίου”. Όπως λέμε: το πρωί είμαι λοιμωξιολόγος και το βράδυ ξεματιάστρα» γράφει στην ανάρτησή του ο πρώην βουλευτής. «Οι συνάδελφοί της λοιμωξιολόγοι τι λένε; Εξοργίζονται με αυτές τις άθλιες κι επικίνδυνες δηλώσεις της κυρίας ή έλα μωρέ, εδώ είναι Μπαλκάνια, λέμε και καμιά μπαρούφα παραπάνω; Ο Ιατρικός Σύλλογος; Η κυβέρνηση;» συνεχίζει ο Πέτρος Τατσόπουλος.
«Εμάς όλους, που δεν πιστεύουμε στην... part time επιστήμη και κινδυνεύουμε από τον υποχρεωτικό συγχρωτισμό με τους κρετίνους στα μέσα μαζικής μεταφοράς, μας σκέφτεται κανείς; Σκοπεύει να αποδοκιμάσει κάποιος αυτό το νούμερο ή απλώς είναι Πέμπτη κι έχει λιακάδα; Ελλάδα 2020. Ξεφτίλα και ντροπή» κλείνει την ανάρτησή του, παραθέτοντας το απόσπασμα της συνέντευξης της Γιαμαρέλλου στον ΣΚΑΪ.