ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Παιχνίδια εξουσίας στο Μαξίμου - Ποιος τράβηξε το αυτί του Σκέρτσου

Ποιος υπουργός φέρεται να παρενέβη στον υφυπουργό Άκη Σκέρτσο και να τον οδήγησε στη δεύτερη, «διορθωτική», ανάρτησή του, για το θέμα της εισαγγελέως στη δίκη Τοπαλούδη; [Ανάρτηση που χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως παρέμβαση στη δίκη, ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση ζήτησε από τον πρωθυπουργό την αποπομπή του υφυπουργού,..
ενός εκ των πλέον στενών συνεργατών του]
Το παραπάνω είναι ένα από τα κουίζ της στήλης «παιχνίδια του Βασίλη Σκουρή στο ieidiseis. Ο δημοσιογράφος δίνει ξερά και την απάντηση:
«Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης».

ΥΓ Το όνομα της στήλης του Β. Σκουρή ("Παιχνίδια Εξουσίας") ταιριάζει απόλυτα στο κουιζάκι του δημοσιογράφου. Κι αυτό γιατί δεν πρέπει να ξεχναμε ότι στο Μαξιμου ο Ακης Σκέρτσος είναι από τους πλέον έμπιστους συνεργατες του πρωθυπουργού Κυριάκου και το φάουλ που έκανε ήταν για «κόκκινη κάρτα». Τελικά ο ακόμη πιο έμπιστος του Μητσοτάκη, καθηγητής Γεραπετρίτης, προτίμησε την σύσταση και τράβηξε το αυτί του Σκέρτσου... Kαι οι δύο πάντως συνεχίζουν να πίνουν τον πρωϊνό καφέ τους με τον Μητσοτάκη.