ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 16 Μαΐου 2020

«12άρια» μέσω διαδικτύου

Μπορεί, για πρώτη φορά στην ιστορία της Eurovision το «douze points / twelve points», το «12άρι», να μην ακουστεί αυτό το Σάββατο 16 Μαΐου 2020, αφού δεν θα υπάρξει διαγωνιστικό μέρος, ωστόσο η ΕΡΤ διοργανώνει ψηφοφορία μέσω διαδικτύου για να τιμήσουμε τους καλλιτέχνες και να διαλέξουμε τα αγαπημένα μας τραγούδια της φετινής χρονιάς.
Έως την Κυριακή 17 Μαΐου 2020 στις 23:59, κάντε κλικ στο.. σύνδεσμο eurovision.ert.gr/eurovision-song-contest-2020-psifoforia/ και ψηφίστε τα τρία (3) πιο αγαπημένα σας τραγούδια -εκτός της ελληνικής συμμετοχής- που θα διαγωνίζονταν φέτος, όπως ακριβώς θα ψηφίζατε στον Τελικό της Eurovision.
Και μπορεί να μην παρακολουθήσουμε τον Μεγάλο Τελικό από την Αρένα Ahoy στο Ρότερνταμ, αλλά το «Europe Shine a Light», το δίωρο μοναδικό σόου της EBU σε συνεργασία με την Ολλανδική Τηλεόραση, θα μας ταξιδέψει σε ολόκληρη την Ευρώπη και στην 65χρονη ιστορία της Eurovision που τόσο αγαπάμε, παρουσιάζοντας τα 41 φετινά video clip αλλά και εκπλήξεις με ζωντανές συνδέσεις και μαγνητοσκοπημένα μηνύματα θρύλων του Διαγωνισμού.
Το «Europe Shine a Light», που θα μεταδοθεί σε 46 χώρες, θα παρακολουθήσετε αυτό το Σάββατο 16 Μαΐου 2020, στις 22:00 στην ΕΡΤ1 και στο WebTV της ΕΡΤ, σε σχολιασμό της Μαρίας Κοζάκου, η οποία μετέδωσε για πρώτη φορά τον Διαγωνισμό της Eurovision, το 2006.
Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός βρίσκεται αυτή την περίοδο στο Ταλίν. Έτσι λοιπόν, η ΕΡΤ συνεργάζεται με την Εσθονική Ραδιοτηλεόραση ERR, ώστε ο σχολιασμός της Μαρίας να γίνει από το Ταλίν και τις εγκαταστάσεις του ΕRR, με υποστήριξη εάν χρειαστεί από δημοσιογραφική ομάδα στο στούντιο της Αγίας Παρασκευής. Με εικόνα από την Ολλανδία, σχολιασμό που θα ταξιδέψει από την Εσθονία και εκπομπή προγράμματος στην Ελλάδα, η ΕΡΤ1 και το WebTV της ΕΡΤ μάς δίνουν ραντεβού αυτό το Σάββατο στις 22:00 για το πρόγραμμα που θα ενώσει τους λαούς της Ευρώπης μέσα από τη μουσική… «Europe Shine a Light».