ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Εισαγγελέας στη δίκη Τοπαλούδη: Ένοχοι για όλα και οι δύο

Καταπέλτης για τους δύο κατηγορούμενους για τον βιασμό και τη δολοφονία της 22χρονης Ελένης Τοπαλούδη υπήρξε σήμερα (Τετάρτη) η εισαγγελέας της έδρας, Αριστοτελεία Δόγκα, η οποία κατακεραύνωσε και πρόσωπα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον των δύο νεαρών, ενώ παράλληλα με την ενοχή τους εισηγήθηκε και τη δίωξη του πατέρα του Ροδίτη, που γνώριζε και συγκάλυπτε..
το γιο του.
Σε μια αγόρευση ποταμό η οποία διήρκεσε πολλές ώρες προχώρησε η εισαγγελέας της έδρας, η οποία είπε πως θα αποδοθεί δικαιοσύνη και μετά την ολοκλήρωση της παρούσας δίκης.
Η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε να διαβιβαστούν στον αρμόδιο εισαγγελέα αντίγραφα της δικογραφίας προκειμένου να ασκηθεί δίωξη σε βάρος του πατέρα του Ροδίτη κατηγορούμενου στον οποίο αποδίδει ύποπτο ρόλο για μετά το έγκλημα.
Στο κενό έπεσαν σήμερα όλοι οι ισχυρισμοί των κατηγορουμένων τους οποίους αποσυναρμολόγησε η εισαγγελική λειτουργός την πολύωρη αγόρευσή της εγγυόμενη ότι «αυτοί που πρέπει να τιμωρηθούν θα τιμωρηθούν και δεν είναι μόνο οι κατηγορούμενοι...Δεν με ενδιαφέρει όσο και αν πιέζανε – ας πιέζανε – ας χαλάσει ο κόσμος όλος, ας γκρεμιστεί αλλά ας επικρατήσει η Δικαιοσύνη. Και η Δικαιοσύνη όταν θέλει βλέπει καλά και στο σκοτάδι ...»
- από ρεπορτάζ στο efsyn.gr (oλόκληρο ΕΔΩ)