ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Διευθυντική αποχώρηση σε μιντιακό όμιλο

Δύο αναγνωρίσιμα και αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα, συζητούν για όλα, αποκαλύπτοντας έντονα συναισθήματα και άγνωστες πτυχές της ζωής τους. Άλλοι γνωρίζονται καλά, άλλοι καθόλου, όμως ΟΛΟΙ βρίσκουν το δικό τους σημείο συνάντησης σε μια εκπομπή όπου οι καλεσμένοι έχουν και το ρόλο του παρουσιαστή! Ημερομηνία..
μετάδοσης: Τρίτη 19 Μαΐου 2020, στις 23:15 ΕΡΤ1 / «Χάρις Αλεξίου – Γιώργος Νανούρης»
***
Εκτός του μιντιακού ομίλου του Κων/νου Γέρου η διευθύντρια των δύο βασικών εντύπων του: της ημερήσιας εφημερίδας "Star press" και του εβδομαδιαίου περιοδικού "Λοιπόν". Η Ελσα Συμεωνίδου αποχωρεί επειδή διαφώνησε με την απόφαση του εκδότη να μειώσει δραστικά το μισθολογικό κόστος των δύο εντύπων, με περικοπές μισθών και προσωπικού.
***
Η «Δίκη στο Open» με τον Κυριάκο Θωμαΐδη επιστρέφει τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 στις 23:30. Το μακροβιότερο talk show της ελληνικής τηλεόρασης θα δώσει τον τόνο της επανεκκίνησης του ελληνικού ποδοσφαίρου: -Όλα όσα θα γίνουν μετά την πανδημία -Πώς θα ξανακυλήσει η μπάλα στο χορτάρι με ασφάλεια -Οι διαπραγματεύσεις με παίκτες, τα τηλεοπτικά,δικαιώματα, οι δικαστικές υποθέσεις και μια μεγάλη αποκάλυψη.
 ***
Το JUST THE 2 OF US έρχεται με πολλές εκπλήξεις αυτό το Σάββατο 16 Μαΐου στις 21:00 στο OPEN   Η εκπομπή στηρίζει το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού για την αγορά θερμοκοιτίδων και το νοσοκομείο αναφοράς Σωτηρία για την αγορά αναλώσιμων και ιατροφαρμακευτικού υλικού με στόχο να ενισχύσει τους γιατρούς και νοσηλευτές, που την περίοδο της πανδημίας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον COVID-19.
***
Διακοπές α-λα Ελληνικά στα χρόνια του Covid-19. Την Πέμπτη, 14 Μαίου, ο Αντώνης Σρόιτερ και ο Χρήστος Φερεντίνος, μας πάνε διακοπές σ' ένα διαφορετικό καλοκαίρι από όσα έχουμε ζήσει έως σήμερα. Η κάμερα της εκπομπής "Αυτοψία" μας ταξιδεύει σε κοσμοπολίτικα νησιά αλλά και σ' εκείνα της άγονης γραμμής, σε οργανωμένα και ελεύθερα κάμπινγκ, σε τροχόσπιτα και ιστιοπλοϊκά, σε εξοχικές κατοικίες και οικονομικές βίλλες συναντώντας επαγγελματίες του τουρισμού, αλλά και ταξιδιώτες που εξηγούν πώς, πού και γιατί μπορούμε να περάσουμε καλύτερα αυτό το παράξενο καλοκαίρι.