ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Τι συμβαίνει με τον Χάρη Θεοχάρη - Γιατί ενοχλήθηκε το Μαξίμου

Γράφτηκε χθες στον ηλεκτρονικό Τύπο ότι υπάρχει ενόχληση στο Μαξίμου για διαρροές του Θεοχάρη σε ΜΜΕ σχετικά με τα επόμενα βήματα στον τουρισμό. To έγραψε και το Ποντίκι.
Η Καθημερινή, δίνει άλλη διάσταση καθώς όπως τονίζει δεν ενόχλησαν διαρροές στα ΜΜΕ, αλλά τα όσα ειπώθηκαν σε μια διαδικτυακή συζήτηση με...
ΟΝΝΕΔίτες. Ο υπουργός Τουρισμού, το βράδυ της Παρασκευής, ήταν καλεσμένος σε μια συζήτηση με τη νεολαία του κόμματος και εκεί επέλεξε να δώσει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα στοιχεία για τα επόμενα κρίσιμα βήματα στον τουρισμό. Το πρόβλημα δεν ήταν μόνο ότι ελάχιστοι παρακολουθούσαν τη διαδικτυακή συζήτηση. Το γεγονός ότι ο υπουργός επέλεξε μια κομματική δράση για να παρουσιάσει ένα σχέδιο που αφορά πολύ μεγάλο κομμάτι των πολιτών και από το οποίο εξαρτάται μεγάλο μέρος του ΑΕΠ, αλλά και πλήθος εργαζομένων, δεν το λες και ιδανική επιλογή.
Η αντιθεσμική κίνηση του Θεοχάρη έχει, όμως, εξήγηση. Στελέχη μη προερχόμενα από τη Ν.Δ., όπως ο ίδιος, σπεύδουν το τελευταίο διάστημα να καταθέσουν διαπιστευτήρια στην κομματική βάση. Βλέπετε, η Νέα Δημοκρατία παραδοσιακά διατηρεί έναν πολύ ισχυρό μηχανισμό που έχει σημαντικό λόγο στην εκλογή βουλευτών, και κομμάτι αυτού του ισχυρού μηχανισμού είναι και η ΟΝΝΕΔ. Ο υπουργός πολύ καλά έκανε βεβαίως και παρέστη στη διαδικτυακή εκδήλωση, αλλά θα μπορούσε να παρουσιάσει το σχέδιο για τον τουρισμό σε... άλλη ευκαιρία και σίγουρα κάπως πιο θεσμικά.
- πηγή: topontiki