ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Ο εφημεριδάς διευθυντής της ΕΡΤ...

...και ποιος (θα) είναι ο νέος Γενικός Προγράμματος

Αύριο Παρασκευή 15 Μαΐου λήγει η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων για την πλήρωση της θέσης Προϊσταμένου/ης της Γενικής Διεύθυνσης Προγράμματος της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.
Σήμερα, έμπειρος δημοσιογράφος που έχει περάσει από επιτελικές θέσεις στην ΕΡΤ έγραψε στο..
fb ότι η απόφαση για το ποιος θα αναλάβει το Πρόγραμμα της Ε.Ρ.Τ., είναι προειλημμένη και μάλιστα κάνει λόγο για οικονομολόγο, σχολιάζοντας σχετικά:
"Μαθαίνοντας ποιός θα είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής Προγράμματος της ΕΡΤ, θυμήθηκα τη ρήση συναδέλφου που δεν είναι πια στη ζωή:
«Κάποιοι, επειδή έχουν τηλεοπτικό δέκτη στο σπίτι τους και ξέρουν να τον ανοίγουν με τηλεκοντρόλ, νομίζουν ότι ξέρουν κι από τηλεόραση!»
Ένας οικονομολόγος τι στο καλό ξέρει από τηλεοπτικό πρόγραμμα;
Οχι, δηλαδή, ότι όποιος προγραμμάτισε τη σειρά, «Η κυρία Υπουργός» στις 20:30 γνωρίζει περισσότερα..."
Επίσης αναφέρεται και σε μια άλλη ιστορία που έλεγε η αείμνηστη Μένυα Παπαδοπούλου: 
«Η Μένυα αφηγούνταν το εξής περιστατικό: Διευθυντής ειδήσεων στην ΕΡΤ έχει αναλάβει εφημεριδάς. Βλέπει αναστάτωση στο μοντάζ και όλο ενδιαφέρον ρωτά να μάθει τί τρέχει... Να, κύριε διευθυντά, δεν έχουμε "ίνσερτ" για να μοντάρουμε το ρεπορτάζ με τον πρωθυπουργό, του εξηγεί ο μοντέρ. Δεν έχουμε ίνσερτ? λέει, εγώ είμαι εδώ. Φωνάζει έναν κλητήρα, του δίνει ένα χιλιάρικο και του προστάζει: "Πάρε παιδί μου ένα ταξί και τρέξε ν αγοράσεις ίνσερτ"... (Για τους μη γνώστες, "ίνσερτ" είναι οι "σφήνες", τα μικρά ουδέτερα πλάνα που χρησιμοποιούμε στο μονταζ για να μην γίνονται αντιληπτά τα κοψίματα στον λόγο...)»








· Απάντηση
· 33 λεπ.


Giorgos Kogiannis Η απόφαση, ως συνήθως, είναι προ ειλημμένη...