ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Οι εμμονές τού Γιώργου Τράγκα και η «κυρία των μετρήσεων»...

Τέλος του μήνα τελειώνει ο Γιώργος Τράγκας από τα Παραπολιτικά. Ο λόγος τού πρόωρου διαζυγίου, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ και τους ισχυρισμούς τού ίδιου, είναι η ενόχληση του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη επιθετικότητά του. Πρόκειται για μια παλιά ιστορία που συνεχίζεται. Το ίδιο έκανε και όταν ήταν στον Real: από τους βασικούς του στόχους αποτελούσαν η Μέρκελ (για την..
οποία το Ραδιοτηλεοπτικό είχε ταράξει στα πρόστιμα τον σταθμό) και ο Μητσοτάκης. «Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του», έλεγε αλλά συνέχιζε. Πολλές φορές κυκλοφόρησαν φήμες ότι τελειώνει η συνεργασία με τον Real για τον οποίο κάποια στιγμή είπε ότι επί της ουσίας αυτός τον είχε φτιάξει. Για την ακρίβεια σε εκπομπή του 2016 δήλωσε ακριβώς το εξής: «Έχω φτιάξει 17 σταθμούς. Νομίζω ότι έφτιαξα και αυτόν. Άλλοι έβαλαν τα λεφτά, εγώ τον έφτιαξα…»
Είχε πρόβλημα ο Τράγκας στον Real με την επιθετικότητά του; Μπορεί και να είχε, ουδέποτε ο Νίκος Χατζηνικολάου εκδήλωσε κάτι, αν και ο ίδιος (ο εκδότης δηλαδή) επαναλαμβάνει με επιμονή –το επανέλαβε και πριν λίγες ημέρες– ότι στον σταθμό ουδείς παραγωγός ή δημοσιογράφος έχει απομακρυνθεί επειδή λέει ανοικτά της γνώμη του.

- περισσότερα στο μπλογκ του Harddog EΔΩ