ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Τι θα κάνουν τελικά στον ΣΚΑΪ Στραβελάκης - Καμπουράκης

Mυστήριο με τον Ν. Ευαγγελάτο

Μετά τις εισηγήσεις στενών συνεργατών του ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να μην προχωρήσει  το ΣΚΑΪ24, το ενημερωτικό κανάλι που ετοίμαζε εδώ και αρκετό καιρό. Ετσι βρέθηκαν στον αέρα κάποιοι που - όπως λέγεται- είχαν προσληφθεί από την Εύη Κουτσαφτάκη με παχυλά συμβόλαια. Τα ερωτήματα που τίθενται τώρα είναι:..
Θα παραμείνουν στο κανάλι ή θα αποχωρήσουν; Θα αναλάβουν εκπομπή ή θα μείνουν στον πάγκο; Σύμφωνα με πληροφορίες του tinasmess, ο Νίκος Στραβελάκης που θα ήταν ο επικεφαλής του νέου καναλιού πρόκειται να αναλάβει τον τίτλο του Συμβούλου Προγράμματος στον ΣΚΑΪ, ενώ ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο οποίος μάλιστα για το κανάλι του Φαλήρου απέρριψε πρόταση του ΑΝΤ1 για πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, παραμένει στο δυναμικό του καναλιού, αλλά ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί ο ρόλος του, αν δηλαδή θα αναλάβει εκπομπή ή θα βγαίνει ως σχολιαστής στο δελτίο και σε εκπομπές. Το σίγουρο είναι ότι ο δημοσιογράφος απέκτησε το δικό του γραφείο στο Φάληρο. Οσο για τον Νίκο Ευαγγελάτο, εδώ επικρατεί μυστήριο γύρω από τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ, καθώς κανείς δεν τον είδε ή δεν άκουσε κάτι μέχρι τώρα.