ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

Πέντε μήνες καθαρός από το αλκοόλ ο Χρήστος Θηβαίος

«Το καλύτερο αύριο χτίζεται από ανθρώπους με δύσκολο χθες» είπε στη χθεσινή εκπομπή «Αλλη Διάσταση» του Κώστα Αρβανίτη στην ΕΡΤ, ο Χρήστος Θηβαίος, αποκαλύπτοντας στο τηλεοπτικό κοινό το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το αλκοόλ. Θέλει πολύ μεγάλο θάρρος μία τέτοια κίνηση, να βγεις να μιλήσεις ανοιχτά για τον αλκοολισμό σου. Ήταν κάτι που το γνώριζε ο χώρος, ήταν κάτι που του δημιουργούσε..
ακόμα και επαγγελματικά προβλήματα με τους γύρω του. «Εμείς οι αλκοολικοί πρέπει να λέμε πως είμαστε αλκοολικοί, ώστε να έχουμε πάντοτε το φόβο» είπε με ένα τεράστιο και αισιόδοξο χαμόγελο. Εκεί τόνισε χαρούμενος πως έχει να πιει ποτό 5 ολόκληρους μήνες.
Ο Χρήστος Θηβαίος εκμυστηρεύτηκε και ποιο ήταν εκείνο που τον πείραξε πιο πολύ, ένα καμπανάκι που του χτύπησε. Οταν, κάποιος φίλος, του είπε: «α κι εσύ μπορείς να βρεις το ναρκωτικό σου στο περίπτερο», πράγμα πολύ χειρότερο από τα... κανονικά ναρκωτικά όπως σημείωσε ο Χρήστος.
- από το e-tetradio
ΕΔΩ μπορείτε να βρείτε το απόσπασμα από την «Αλλη Διάσταση» της ΕΡΤ, μικρό είναι, αξίζει να το δείτε. Διότι, όπως εξηγεί ο ίδιος, «είδε τη ζωή με άλλα μάτια»...