ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Εθελοντική αιμοδοσία από την 24MEDIA...

...και το νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”

Για 3η συνεχή χρονιά η 24MEDIA πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”. Σκοπός της ενέργειας είναι η συλλογή όσο το δυνατόν περισσότερων μονάδων αίματος, οι οποίες θα βοηθήσουν τα δύσκολα περιστατικά που αντιμετωπίζει..
το νοσοκομείο καθημερινά.
Η συλλογή των μονάδων αίματος έγινε στα γραφεία της 24MEDIA από την εξειδικευμένη ομάδα αιμοληπτών του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” και αφού έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ορθή διαδικασία της αιμοδοσίας. Οι εργαζόμενοι της 24MEDIA ανταποκρίθηκαν για μια ακόμη χρονιά στο κάλεσμα του νοσοκομείου, δείχνοντας έμπρακτα τον κοινωνικό τους χαρακτήρα.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τη δωρεά μυελού των οστών από τον Σύλλογο Όραμα Ελπίδας, ενώ όσοι εργαζόμενοι θέλησαν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών, έδωσαν δείγμα DNA ώστε να καταχωρηθεί στην παγκόσμια τράπεζα εθελοντών.
Ο Πάνος Βελαχουτάκος, HR Manager της 24MEDIA δήλωσε “Η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας και η ενημέρωση για τη δωρεά μυελού των οστών, έρχονται σε συνέχεια των δράσεων ΕΚΕ της εταιρείας. Η μεγάλη ανταπόκριση του προσωπικού και η κοινωνική τους ευαισθητοποίηση, μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει ώθηση για να συνεχίσουμε με αντίστοιχες ενέργειες.