ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Ο Βαρδινογιάννης το σκέπτεται (σοβαρά) για την Μεσημβρινή

ΕN ENΕΡΓΕΙΑ διευθυντής ειδήσεων που διεκδίκησε με όλα τα μέσα αντίστοιχη θέση σε ανταγωνιστικό κανάλι, εχει πλέον μεγάλο ζήτημα στην δουλειά του, που δείχνει αυτή την στιγμή αξεπέραστο.
**
ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ τα προβλήματα στα περιοδικά. Το "πανέξυπνο" Down Town (της οικογενείας..
Γαλακτερού) απο εβδομαδιαίο γίνεται μηνιαίο "λόγω δραματικής μείωσης των εσόδων", όπως λένε οι γνωρίζοντες.
**
ΤΟ Down Town επανακυκλοφορεί στα περίπτερα την Τετάρτη 6 Μαρτίου, σε μεγαλύτερο σε σχήμα, με νέες διαστάσεις 24Χ33, νέα μινιμαλιστική σχεδίαση και όπως σημειώνει η εταιρεία «παραμένει το περιοδικό με τη μεγαλύτερη επιρροή στο αναγνωστικό κοινό και στα media».
**
ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ οι φήμες στην δημοσιογραφική πιάτσα οτι ο Βαρδινογιάννης σκέφτεται σοβαρά (αυτή τη φορά) το ενδεχόμενο να επανεκδώσει την θρυλική "Μεσημβρινή".
**
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ο «εφημεριδάς» Χρίστος Μουλίνος μετά την αποχώρησή του απο το σχήμα που "τρέχει" το project για την νέα "Απογευματινή"; Δεν είναι και ο τύπος που θα κάτσει σπίτι του!
**
ΑΠΟ ΤΗΝ πλευρά του πάντως ο Νίκος Καραμανλής ("Παρασκήνιο","Καρφίτσα") πάντως δηλώνει στους συνομιλητές του, οτι θα προχωρήσει...