ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Ενοχλήθηκε ο Αλαφούζος και τον απέλυσε...

Λογοκρισία καταγγέλλει η ΕΣΗΕΑ στον όμιλο Αλαφούζου για την απόλυση Νικολογιάννη

Στις 30 Νοεμβρίου ο Τάσος Νικολογιάννης, ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, απολύθηκε από τον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο λόγος όπως ειπώθηκε τότε ήταν μια ατάκα για τον Γιάννη Αλαφούζο και την κριτική που άσκησε στον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ.
Ο Νικολογιάννης στις αρχές..
Ιανουαρίου τοποθετήθηκε για πρώτη φορά μετά το αιφνίδιο τέλος της συνεργασίας του με τον αθλητικό ραδιοσταθμό και αποκάλυψε τον λόγο που εκδιώχθηκε απ’ τον σταθμό και τον ρόλο που είχε στην απόλυση ο ιδιοκτήτης Γιάννης Αλαφούζος. Συγκεκριμένα ο Νικολογιάννης έγραψε, μεταξύ άλλων, στο Facebook:

« Όπως μου ειπώθηκε ο ιδιοκτήτης του σταθμού κ. Αλαφούζος ενοχλήθηκε, διότι ένα μεσημέρι αμφισβήτησα τα λεγόμενά του, για το 1 εκ. ευρώ ,που υποστηρίζει, ότι έβαλε ο Παϊρόζ. Μόλις εκείνη την ημέρα βγήκα και είπα την άποψή μου μετά από λίγες ώρες ενημερώθηκα ότι διακόπτεται η συνεργασία μας».
Σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την εργοδοσία του ραδιοφωνικού σταθμού «ΣΠΟΡ FM», που καταχρηστικά διέκοψε τη συνεργασία της μετά από 18 χρόνια με το δημοσιογράφο Τάσο Νικολογιάννη.
Ο Nικολογιάννης «είδε την πόρτα της εξόδου» από το σταθμό υφιστάμενος λογοκρισία για τις απόψεις του σχετικά με τις εξελίξεις στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ δηλώνει ότι θα σταθεί στο πλευρό του εργαζόμενου, ο οποίος απολύθηκε επειδή εξέφρασε τη γνώμη του αλλά και κάθε άλλου συναδέλφου που υφίσταται λογοκρισία, καθώς η ελευθεροτυπία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της δημοκρατίας.