ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Η Ένωση Συντακτών Αυτοκινήτου αναζητεί στηρίγματα

Η Ένωση Συντακτών Αυτοκινήτου (ΕΣΑ) είναι γεγονός και με δικαστική απόφαση καθώς επικυρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες από το πρωτοδικείο το καταστατικό ίδρυσής της. Ήδη το ΔΣ της ΕΣΑ έχει συναντηθεί με τα Προεδρεία των μεγαλύτερων δημοσιογραφικών Ενώσεων της χώρας, την ΕΣΗΕΑ (φωτογραφία) και την ΕΣΠΗΤ, προκειμένου να γνωστοποιήσει τους ..
στόχους της Ενώσεως και
παράλληλα, να εξασφαλίσει τη στήριξή τους.
 ***
Η ΕΡΤ, πιστή στην παράδοση δεκαετιών, θα μεταδώσει για ακόμα μία χρονιά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ, που θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 23 έως και την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 στο Μινσκ της Λευκορωσίας. Τις περιγραφές των αγωνισμάτων θα κάνουν ο Αλέξης Κωστάλας και η Ζελίνα Γκάμαρη.
***
Απο την Κυριακή το mononews.gr ξεκίνησε μια μεγάλη διαφημιστική καμπάνια σε όλη την Αττική και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας Γ. Δημητρομανωλάκης, παραθέτοντας και σχετική φωτογραφία, αναφέρει στa social media: «Ηδη χθες μετρήσαμε περίπου 100.000 μοναδικούς χρήστες. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας».
***
«Ιδιοφυίες του σύγχρονου κόσμου» (Genius of the Modern World) στην ΕΡΤ1: Σειρά ντοκιμαντέρ 3 επεισοδίων, παραγωγής Αγγλίας (BBC) 2016. H ιστορικός Μπέτανι Χιουζ εξετάζει τη ζωή τριών κορυφαίων διανοητών: του Σίγκμουντ Φρόιντ (Τετάρτη 23 Ιανουαρίου στις 18:15), του Καρλ Μαρξ (Πέμπτη 24 Ιανουαρίου στις 18:15), του Φρίντριχ Νίτσε (Παρασκευή 25 Ιανουαρίου , στις 18:15) και. Χωρίς τις ιδέες τους ο σύγχρονος κόσμος σίγουρα θα είχε άλλη μορφή, καθώς και οι τρεις μαζί διαμόρφωσαν τη σημερινή πραγματικότητα.