ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Γρηγόρης Ψαριανός: Από σήμερα ανεξάρτητος...

Μετά τον Γιώργο Αμυρά και ο Γρηγόρης Ψαριανός ανακοίνωσε μέσω fb την ανεξαρτητοποίησή του από το Ποτάμι. Μιλώντας νωρίτερα στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή «Να ‘χαμε, να λέγαμε» με το δημοσιογράφο Ανδρέα Παπαδόπουλο, ο Γρ. Ψαριανός ερωτηθείς αν έχει στείλει επιστολή ανεξαρτητοποίησης απάντησε:
Δεν έστειλα καμία επιστολή..
διότι οι τέσσερις εναπομείναντες του ΠΟΤΑΜΙΟΥ είμαστε ανεξάρτητοι βουλευτές ούτως ή άλλως οπότε δεν υπάρχει λόγος να στείλω καμία επιστολή. Το ΠΟΤΑΜΙ θα μπορούσε να συγκρατήσει Κοινοβουλευτική Ομάδα αν είχε μπει ένας έκτος χθες και έφευγε σήμερα ο Αμυράς θα παρέμενε ως κοινοβουλευτικό κόμμα.
Η ανάρτηση Ψαριανούστο fb έχει ως εξης:
«Λοιπόν Φίλοι μου,
σας ευχαριστούμε όλους και προσωπικώς έναν-ένα για την στήριξη και την συμπόρευσή σας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, το οποίο από σήμερα δεν συμπεριλαμβάνεται στα κοινοβουλευτικά κόμματα.
Δυστυχώς, με αλλεπάλληλα δικά μας λάθη, ατυχείς επιλογές και κακούς χειρισμούς καταφέραμε να μηδενίσουμε σχεδόν το 7% των ψηφοφόρων που αρχικώς πίστεψαν και έλπιζαν σε μάς.
Μακάρι για όλους τα πράγματα να γίνουν καλύτερα
Η χώρα μας περνάει την δυσκολότερη και πιο επικίνδυνη περίοδο εδώ και πολλές δεκαετίες και οι τύχες της βρίσκονται στα χέρια της χειρότερης κυβέρνησης από τα χρόνια της χουντας.
Εύχομαι σε όλους μας καλή συνέχεια και καλύτερες επιλογές εις το εξής.
Γρ. Ψαριανός
βουλευτής β' Αθήνας
με Το Ποταμι Ανεξάρτητος από σήμερα»