ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Ο Αδωνις τότε έλεγε ότι η αφίσα τού κάνει αβάντα!

Nέο βίντεο του Γ. Χριστοφορίδη

Με ένα άρθρο και δύο βίντεο απαντά ο δημοσιογράφος Γιώργος Χριστοφορίδης στον Αδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με την πρόσφατη καταγγελία του ότι στοχοποιήθηκε από την εφημερίδα Το ΧΩΝΙ, το 2015. Συγκεκριμένα:
Το πρώτο βίντεο έχει αποσπάσματα από την εκπομπή του Αδωνι..
Γεωργιάδη την ημέρα που κυκλοφόρησε η συγκεκριμένη αφίσα και εκείνος σχεδόν ευχαριστούσε Το ΧΩΝΙ για την «αβάντα» που του κάνει, λέγοντας μάλιστα ότι θα την κρατήσει να τη βάλει κάδρο στο γραφείο του για να θυμάται τις εκλογές.



Το δεύτερο βίντεο είναι ένα πραγματικά απολαυστικό πλεχτό παλαιότερων δηλώσεων του νυν αντιπροέδρου της ΝΔ, στις οποίες καταφέρεται εναντίον όλων των πρόσφατων Προέδρων της ΝΔ (Καραμανλή – Σαμαρά – Μητσοτάκη) και στις οποίες μεταξύ άλλων εμφανίζεται να αποκαλεί τη ΝΔ ως τη «ντροπή της δεξιάς», με την οποία «δεν θέλει να έχει καμία σχέση».


Των δύο βίντεο προηγείται ένα μακροσκελές άρθρο, στο οποίο ο Γιώργος Χριστοφορίδης αναλύει την τακτική που ακολουθεί ο Αδωνις Γεωργιάδης τα χρόνια που πολιτεύεται, τακτική που κατά τον δημοσιογράφο προσομοιάζει σ’ αυτή των τηλεπωλήσεων. Διαβάστε το άρθρο ΕΔΩ