ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Κινητικότητα στη Ζούγκλα του Μάκη

Κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στο εντυπωσιακό κτίριο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στην Κάτω Κηφισιά όπου στεγάζεται το zougla.gr! Κόσμος (γνωστός...) πάει και έρχεται.
**
Παρά τα καλά λόγια που ακούγονται - απο ειδήμονες - για το "Εθνος", το ημερήσιο φύλλο συνεχίζει να καταγράφει χαμηλές..
κυκλοφοριακές πτήσεις αν και οι πωλήσεις του φύλλου της Δευτέρας ανεβαίνουν συνεχώς - όπως και αυτές της κυριακάτικης έκδοσης (ανάλογα με την προσφορά).
**
Ουδέτερη στάση στο Μακεδονικό και στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών κράτησαν τα ΜΜΕ που ελέγχει ο Ιβαν Σαββίδης. Και καλά έκαναν.
**
Λέγεται βέβαια ότι υπήρξε και σχετική γραμμή από τον ρώσο επιχειρηματία ο οποίος παρά το γεγονός ότι είναι αντίθετος, στήριξε την γραμμή της κυβέρνησης.
**
Πάντως το "Εθνος" στη Θεσσαλονίκη δεν πρέπει να πουλά και πολλά φύλλα παρά τις προσπάθειες περί του αντιθέτου.
**
Στα θετικά στον όμιλο Σαββίδη η «μετακόμιση» από το... φορτηγάκι στα νεα super κοντρόλ του τηλεοπτικού σταθμού ΟPEN TV απ΄ όπου βγήκε και το δελτίο ειδήσεων του Σαββάτου.
 **
Το νέο control room των ειδήσεων του Open TV χρησιμοποιεί τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές και ψηφιακές δυνατότητες και είναι εφάμιλλο των μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων της Ευρώπης.
Τα προβλήματα στο κανάλι της Παιανίας επιλύονται αργά αλλά σταθερά...