ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019

Ξεκίνησε η εποχή Παπαδρόσου στον ΣΚΑΪ

Η εποχή Παπαδρόσου στον ΣΚΑΙ έχει αρχίσει να γίνεται ορατή. Αρχικά με μια «αθόρυβη» μετακίνηση της έναρξης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων λίγα λεπτά μετά τις 7:45. Για την ακρίβεια όλη την περασμένη εβδομάδα το δελτίο ξεκινούσε στις 7:49, για αυτό μένει να φανεί αν θα ισχύσει και αυτήν την εβδομάδα.
Η πρόσληψη του νέου διευθυντή ειδήσεων με στόχο να βοηθήσει το δελτίο στα κοινωνικά και..
αστυνομικά θέματα που υστερούσε, επιβεβαιώνεται, καθώς τα εν λόγω θέματα όχι μόνο αναφέρονται στους τίτλους του δελτίου, αλλά αρχίζουν να καταλαμβάνουν όλο και περισσότερο χώρο, μετά από τα πολιτικά που συμπιέζονται.
Οι παραπάνω παρατηρήσεις αφορούν στα θέματα του δελτίου όπως παρουσιάστηκαν όλη την περασμένη εβδομάδα με αποκορύφωμα την Παρασκευή που απο τις 8:06 είχε ολοκληρώσει με τα πολιτικά και μπήκε στα αστυνομικά θέματα με βασικό την Τοπαλούδη, για να συνεχίσει με τους ανυποψίαστους ηλικιωμένους που πέφτουν θύματα επιτήδειων, το δυστύχημα στην Καλαμάτα κ.α
Ειναι φανερή πλέον η πρόθεση να αλλάξει το προφίλ του δελτίου (και να μοιάζει περισσότερο σε εκείνο του ALPHA), για να σταθεροποιηθεί σε πρώτη φάση στους πίνακες τηλεθέασης, να βοηθήσει τα νεανικά του κοινά που υπολείπεται όλων των άλλων, με απώτερο στόχο την πρωτιά.
 - από το enimerosi24