ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Φεβρουάριος με Μπουνιουέλ στην ΕΡΤ2

Με αφιέρωμα στον κορυφαίο Ισπανό σκηνοθέτη Λουίς Μπουνιουέλ, αριστουργηματικές ταινίες του οποίου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές από την ΕΡΤ2, όλο τον Φεβρουάριο, κυκλοφορεί, αυτή την εβδομάδα, η «Ραδιοτηλεόραση». Στο 54ο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται για τις ταινίες του δημιουργού, «Ξεχασμένοι..
από την κοινωνία, «Ανέβασμα στον ουρανό», «Η εγκληματική ζωή του Αρτσιμπάλντο ντε λα Κρουζ», «Ναζαρέν», τις οποίες φιλοξενεί η Κινηματογραφική Λέσχη της ΕΡΤ2, τα βράδια της Παρασκευής, στις 23:45, όλο τον Φεβρουάριο, γενέθλιο μήνα του Μπουνιουέλ.
***
Στην ΕΡΤ3 στις 20:00, η εκπομπή «Αντιδραστήριο» παρουσιάζει δράσεις που πραγματοποιούν από κοινού άνθρωποι για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως περιβάλλον, εργασία, κοινά αγαθά, δικαιώματα, αλληλεγγύη, κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία. Το σημερινο επεισόδιο έχει θέμα την «Κοινωνικά υποστηριζόμενη γεωργία». Στις 23:00, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, το τρίτο επεισόδιο με τίτλο «Πλαστά φάρμακα» από τη σειρά ντοκιμαντέρ «Βρώμικο χρήμα», παραγωγής 2018.
***
Η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Ελληνική Βουλή και οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης, καθώς και η στάση της αντιπολίτευσης θα βρεθούν στο επίκεντρο της «Επόμενης Μέρας» με τον Άρη Ραβανό, την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 19:15 στην ΕΡΤ1. Επίσης, τα νέα οικονομικά δεδομένα που διαμορφώνονται για τη χώρα μας. Τι θα γίνει με τις αυξήσεις του κατώτατου μισθού. Η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές.