ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Όταν ο Ευαγγελάτος «αθωώνει» Φρουζή και Novartis

Απορίας άξιο είναι -σε πρώτη ανάγνωση- πως παρερμηνεύεται μια δικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης.
Aυτό γράφει το documentonews αναφερόμενο σε δημοσίευμα του newsit του Ν. Ευαγγελάτου που έχει τον τίτλο «Αθώωση Φρουζή για την υπόθεση της “μικρής Novartis”». Γράφει σχετικά το documentonews:
Η υπόθεση αφορά χρηματισμό δύο συγκεκριμένων γιατρών που..
αθωώθηκαν ενώ ο Εισαγγελέας της Έδρας ανέφερε πως «η έρευνα του ΣΔΟΕ ήταν περιορισμένη». Σημείωνε μάλιστα πως υπήρχαν «μόνο ενδείξεις όχι αποδείξεις».
Το ίδιο κατηγορητήριο μάλιστα περιελάμβανε και τρία ξένα στελέχη της Novartis, αλλά το κλητήριο θέσπισμα... δεν ήταν μεταφρασμένο στη γλώσσα τους!
Περίεργο ωστόσο πως το Newsit του Νίκου Ευαγγελάτου έσπευσε να αποφασίσει και για τα… έγγραφα του FBI και για το σύνολο της πρακτικής και του σκανδάλου της Novartis!
Το βάφτισε μάλιστα “μικρή Novartis” σε μία προσπάθεια να αναβαθμίσει την υπόθεση των δύο γιατρών, δημιουργώντας "συνειρμούς". Συνόδευε μάλιστα το άρθρο με φωτογραφία του Mr. Novartis, Κωνσταντίνου Φρουζή.
Τη στιγμή μάλιστα που ο σχετικός φάκελος της Βουλής για το μεγάλο σκάνδαλο με εμπλεκόμενους πολιτικούς και σημαντικά πρόσωπα του δημόσιου βίου, επέστρεψε στην τακτική Δικαιοσύνη.
«Αθώωση Φρουζή για την υπόθεση της “μικρής Novartis”» γράφει το Newsit του Νίκου Ευαγγελάτου


Τυχαίο; Το ότι το όνομα του Νίκου Ευαγγελάτου - που αθωώνει τον Φρουζή και τη Novartis - αναφέρεται στα έγγραφα του FBI που έχουν σταλεί στις ελληνικές αρχές, μάλλον θα είναι κι αυτό τυχαίο!

Σημείωση: Ο Νίκος Χατζηνικολάου σε δημοσίευμα που είχε αντίστοιχο τίτλο στην Real έδωσε εντολή να κατέβει και χαρακτήρισε ατυχή τον τίτλο "σε ένα συγκρότημα που έχει πάρει σαφή θέση σε ένα σκάνδαλο όπως είναι η Novartis".
Ακολουθεί το νέο δημοσίευμα της Real.gr