ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Νέα Σελίδα: Επιστολή - καταπέλτης για τον Κ. Σημίτη

Εννιασέλιδη επιστολή ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, προαναγγέλλει ότι θα δημοσιεύσει αυτή την Κυριακή η «Νέα Σελίδα». Η εφημερίδα κάνει λόγο για "επιστολή κορυφαίου υπουργού των κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη που καίει τον πρώην πρωθυπουργό" και.. αναφέρεται σε "δριμύ κατηγορώ σε βάρος του αρχιερέα του εκσυγχρονισμού για το σύστημα διαπλοκής που εξέθρεψε και για τη δεξιόστροφη πολιτική που άσκησε στα χρόνια της πρωθυπουργίας του".***
Τέσσερα επεισόδια της εξαιρετικής σειράς ντοκιμαντέρ «Κρυμμένα ίχνη» (Hidden Traces), παραγωγής ΗΠΑ 2014-2016, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν –σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1 από την Τρίτη 6 έως και την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018, στις 18:15. Νέα αρχαιολογικά ευρήματα, μαρτυρίες και διηγήσεις για τον πόλεμο, συνεντεύξεις με ειδικούς και ψηφιακές αναπαραστάσεις αποκαλύπτουν τα μέχρι σήμερα κρυμμένα ίχνη των πιο σημαντικών επεισοδίων στην Ιστορία του πολέμου.
***
Την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19:15, κάνει έναρξη στην ΕΡΤ1 η νέα αθλητική εκπομπή «Sportify» με την Έλενα Μπουζαλά και τον Γιάννη Ράνιο, η οποία θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη. Μαζί τους στο στούντιο και ο δημοσιογράφος Μιχάλης Μανουηλίδης, ο οποίος θα παρουσιάζει on line ενημέρωση για τα αθλητικά γεγονότα της ημέρας, ενώ ρεπορτάζ και συνεντεύξεις θα παρουσιάζονται από όλους τους δημοσιογράφους της Αθλητικής Ενημέρωσης της ΕΡΤ.
***
H ποδοσφαιρική πανδαισία στην ΕΡΤ συνεχίζεται, και η «Ραδιοτηλεόραση» κυκλοφορεί την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 με αφιέρωμα στις συναρπαστικές αναμετρήσεις της Super League ανάμεσα στις ομάδες Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και Άρης-Ολυμπιακός, που μεταδίδονται το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Νοεμβρίου από την ΕΡΤ1. Στο 42ο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται για τον νέο κύκλο της ιστορικής εκπομπής «Μονόγραμμα», που, ύστερα από 37 χρόνια πορείας στη δημόσια τηλεόραση, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου.