ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Αστροπόβροντα στον ΑΝΤ1...

Βαρύ και ασήκωτο είναι τις τελευταίες ημέρες το κλίμα στο κανάλι του Αμαρουσίου.
Κάτι τα άσχημα νούμερα του Nomads, κάτι κάποιες εκπομπές που δεν είχαν την ανταπόκριση που αναμένετο και κόπηκαν και φυσικά η υπόθεση Κανάκη, που λίγοι περίμεναν ότι θα είχε τέτοια τροπή τελικά. Μάντεις κακών δεν είμαστε, αλλά στον ΑΝΤ1 μπορεί να πέσουν
και κάποια... κεφάλια.
*** 
Κουίζ μέτριας δυσκολίας
Ποιος είναι ο πολύφερνος υποψήφιος των αυτοδιοικητικών εκλογών, που στοχεύει ακόμα πιο ψηλά τώρα- που δεν αρκέστηκε στην επικοινωνιακή ομάδα που είχε όταν ήταν απλός αυτοδιοικητικός και θέλησε να την αναβαθμίσει, αφήνοντας τους πάλαι ποτέ επικεφαλής της στα κρύα του λουτρού; Όχι τίποτε άλλο, αλλά η συγκεκριμένη επικεφαλής του "έχτισε" στην ουσία το καλό προφίλ. Ο καινούριος πήρε... στρωμένη δουλίτσα.
***
Η Μπακογιάννη και το κογιότ
Με ένα χιουμοριστικό τρόπο ανακοίνωσε η Ντόρα Μπακογιάννη το γεγονός ότι θα λείπει για επέμβαση στο εξωτερικό για επέμβαση στο γόνατο. Η βουλευτής της ΝΔ έβαλε ένα... κογιότ να τρέχει στο twitter της, ανακοινώνοντας στους followers της ότι θα πρέπει να κάνει την επέμβασή αυτή γιατί έρχεται... τρέξιμο λόγω εκλογών. Αν έρχεται, λέει... Και πολύ μάλιστα.
***
Η επόμενη μέρα για το Mega
Την επόμενη ημέρα που θα τους εξασφαλίσει κάτι από τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις αναζητούν οι πρώην εργαζόμενοί του. Αφού έγιναν τα "μνημόσυνα" για το μαύρο μέσα από τα Social όλες τις προηγούμενες ημέρες, τώρα ήρθε η ώρα οι δικηγόροι να πιάσουν δουλειά. Αυτά που θα πάρουν, όμως, τελικά,- αν και όταν τα πάρουν- δεν θα έχουν καμία σχέση με όσα τους οφείλονται, λένε όσοι ξέρουν καλά την κατάσταση.

Σάτυρος / fmvoice.gr