ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Βρήκα το γραφείο μου στην ΕΡΤ κλειδωμένο!

Επικριτικές διαπιστώσεις για την προηγούμενη διοικητική δομή της ΕΡΤ και για στελέχη που τη διαδέχθηκαν, επεφύλασσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Βασίλης Κωστόπουλος μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
Κατήγγειλε ανηλεή πόλεμο που δέχεται καθημερινά η ΕΡΤ και ήταν δηκτικός για την προηγούμενη διοικητική δομή. Ο Κωστόπουλος..
χαρακτήρισε "καταγγελίες του τίποτα", τις επώνυμες καταγγελίες που έχουν υιοθετηθεί σε επερώτηση της ΝΔ και άφησε να εννοηθεί ότι το κείμενο της συγκεκριμένης επερώτησης της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ΕΡΤ, υπαγορεύτηκε από στελέχη που προκάλεσαν ανυπολόγιστη ζημία στην εταιρεία. Από όσα είπε στη μακροσκελέστατη παρέμβασή του ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, προκύπτει πως η προηγούμενη διοικητική δομή είτε ολιγώρησε είτε αδιαφόρησε για κρίσιμες αποφάσεις που θα ενίσχυαν την εταιρεία. Το “ έργο” αυτό επιχειρήθηκε να συνεχιστεί με στελέχη που ήθελαν πολιτική ακινησίας και εσωστρέφειας στην ΕΡΤ, όπως είπε ο Β. Κωστόπουλος.
Περιγράφοντας το κλίμα που συνάντησε όταν ανέλαβε καθήκοντα, ο Β. Κωστόπουλος είπε ότι "η κακή μέρα φάνηκε από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων του", όταν δηλαδή πήγε στο ραδιομέγαρο και "βρήκε το γραφείο του κλειδωμένο". Είπε επίσης, για τη διοίκηση Τσακνή, ότι η επικρατούσα πρόθεση δεν ήταν η απόκτηση των δικαιωμάτων του Μουντιάλ, του σημαντικού αυτού παγκόσμιου αθλητικού γεγονότος, αλλά η ΕΡΤ θα αρκούνταν σε δικαιώματα για τη μετάδοση κάποιων μόνο αγώνων που θα τα παραχωρούσε ιδιωτικό κανάλι.