ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Χωρίς Στάη το δελτίο του Open

Απούσα σήμερα από το κεντρικό δελτίο του Open η τηλεπαρουσιάστρια Ελλη Στάη. Το ανακοίνωσε η ίδια μέσω των social media:"Ένας ξαφνικός πυρετός με κρατάει απόψε μακριά σας, από τις ειδήσεις του Open στις 7".
 ***
 Στη θέση τής Στάη η Στέλλα Γκαντώνα η οποία παρουσιάζει..
το κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού Open το Σαββατοκύριακο.
***
Ο «Φάκελος της Κύπρου» είναι το θέμα της εκπομπής «Η Επόμενη Μέρα» με τον Γιάννη Φασουλά,..
που μεταδίδεται την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1.Στο στούντιο, ιστορικοί, αναλυτές και επιζώντες των μαχών, μιλούν για την τραγωδία της Κύπρου και εξηγούν τι συνέβη εκείνες τις ημέρες. H εκπομπή φιλοξενεί αποκλειστική δήλωση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.
 ***
Η Εφορευτική Επιτροπή της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει την προκήρυξη αρχαιρεσιών για την εκλογή εκπροσώπου στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα «enikos.gr». Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στο Μέγαρο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 3ος όροφος) την Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 από τις 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ.
***
Σημειώνεται ότι για όσους θέλουν να βάλουν υποψηφιότητα για εκπρόσωποι εργαζομένων, για όσους επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα ότι δεν έχουν δικαίωμα εκλογής στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ οι εκδότες, διευθυντές, διευθυντές σύνταξης και οι αρχισυντάκτες.
***
Πάντως υπάρχουν και άλλα ΜΜΕ χωρίς εργασιακό εκπρόσωπο στην ΕΣΗΕΑ με την Ενωση να καλέι τους εργαζόμενους αυτών των Μέσων να φροντίσουν για την εκπροσώπησή τους.
***
Tην Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 23:30, η ΕΡΤ1 μεταδίδει την ενημερωτική εκπομπή λόγου «Διάλογοι Πολιτισμών», συμπαραγωγής της ΕΡΤ και του αγγλόφωνου καναλιού CGTN της Κινεζικής Τηλεόρασης CCTV, στην οποία συμμετέχουν διεθνείς προσωπικότητες. Ο Φάνης Παπαθανασίου αναλαμβάνει ρόλο ξεναγού και μαζί με την Κινέζα δημοσιογράφο Liu Xin μας ταξιδεύουν στο Κάστρο των Ιπποτών.