ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Οι αλαζόνες του Mega

Είναι φύσει αδύνατον να μη συγκινηθείς και να μη στενοχωρηθείς με το «μαύρο» στο Mega όταν το αποχαιρετάς με τους αξεπέραστους «Απαράδεκτους», με τον Βλάση Μπονάτσο και τον Γιάννη Μπέζο να ζωγραφίζουν.
Δεν γίνεται να μη νιώσεις άσχημα όταν αποχαιρετάς το Mega με επεισόδια από το «Δις Εξαμαρτείν» και τις «Τρεις Χάριτες». Ηταν το Mega της ψυχαγωγίας και της αγνότητας.Σκεφτείτε τώρα να μην..
αποφάσιζαν τα παιδιά του Mega να βάλουν αυτές τις ωραίες σειρές χθες για τον αποχαιρετισμό, αλλά να επέλεγαν από τα ειδησεογραφικά, τα ενημερωτικά.
⇒ Να βλέπαμε μία «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη π.χ. να χασκογελά.
⇒ Να βλέπαμε την Όλγα Τρέμη να παρουσιάζει δημοσκόπηση που έδινε στο ΝΑΙ 1,5% περισσότερο από το ΟΧΙ.
⇒ Να βλέπαμε τον Μανώλη Καψή (αρκεί να τον βλέπαμε αυτόν, δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο).
⇒ Να βλέπαμε στημένα ρεπορτάζ ή να μη βλέπαμε ρεπορτάζ που η Μαρία Σπυράκη αποφάσισε να πάρει στο μαξιλάρι της.
Σκεφτείτε λοιπόν το Σάββατο βράδυ τα παιδιά του Mega να πρότασσαν κατά τον αποχαιρετισμό του καναλιού την προπαγάνδα που μας πούλησαν οι μεγαλοδημοσιογράφοι του για πολλά χρόνια. Τότε που δεν έχαναν ευκαιρία να κατηγορούν τον κόσμο και την κοινωνία όταν αντιδρούσαν, να μας κουνούν το δάχτυλο, να μας χλευάζουν όλους και να μας λοιδορούν.
Αυτό το Mega να πάει στα τσακίδια. Δεν είναι τυχαίο που οι μεγαλοδημοσιογράφοι του βρέθηκαν στα τηλεοπτικά αζήτητα. Έχουν κάνει λίγη αυτοκριτική άραγε ή παραμένουν αλαζόνες;

Δημήτρης Κανελλόπουλος / ΕφΣυν